HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Veckans drink: Breezer Raspberry & Yuzu

Det pratas ofta om att fånga dagen. Med nyheten, Breezer Raspberry & Yuzu, kan du fånga våren! Med sina nyanser av hallon, ros, asiatisk citrus och viol kommer drycken bli en självklar favorit.

En Breezer är en färdigblandad dryck av rom och kolsyrad juice. Den är mousserande och fruktig, och därför en perfekt törstsläckare. Varför inte ha en ishink med välkylda Breezer Raspberry & Yuzu på ditt garden-party? Eller servera den som en fräsch måltidsdryck till grillfesten?

En blommig dryck med många nyanser

Breezer Raspberry & Yuzu är syrlig, fruktig och blommig. Syrligheten kommer från den asiatiska citrusfrukten yuzu, ett mellanting mellan grapefrukt, citron och mandarin. Den söta smaken av hallon blir en fin motvikt till syrligheten. Breezer nya har även toner av ros och viol, för en extra somrig och elegant bouquet. Visste du förresten att hallon och rosor är släkt med varandra? Därför kan smaken av färska hallon påminna om doften av en bukett med rosor.

Fixa välkomstdrinken på rekordtid

Breezer Raspberry & Yuzu är guld värd när du ska ordna en fest, men inte hinner lägga tid på att förbereda invecklade drinkar. Allt du behöver göra är att hälla drycken i ett fint glas, fylla på med is och dekorera med frukt eller kanske en myntakvist.

Breezer Raspberry & Yuzu är syrlig, fruktig och blommig. Syrligheten kommer från den asiatiska citrusfrukten yuzu, ett mellanting mellan grapefrukt, citron och mandarin. Den söta smaken av hallon blir en fin motvikt till syrligheten.
275 ml - 4% - Sockerhalt 6.2 g per 100 ml
20.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa