HEM

Aktuellt

Veckans drink: Breezer Raspberry & Yuzu

Breezer Raspberry & Yuzu – en frisk nyhet från Bacardi! Med sina nyanser av hallon, ros, asiatisk citrus och viol kommer drycken bli en självklar favorit.

En Breezer är en färdigblandad dryck av rom och kolsyrad juice. Den är mousserande och fruktig, och därför en perfekt törstsläckare. Varför inte ha en ishink med välkylda Breezer Raspberry & Yuzu till höstens alla festligheter? Eller varför inte servera den som en fräsch måltidsdryck till nästa middag med vänner?

En blommig dryck med många nyanser

Breezer Raspberry & Yuzu är syrlig, fruktig och blommig. Syrligheten kommer från den asiatiska citrusfrukten yuzu, ett mellanting mellan grapefrukt, citron och mandarin. Den söta smaken av hallon blir en fin motvikt till syrligheten. Breezer nya har även toner av ros och viol, för en extra somrig och elegant bouquet. Visste du förresten att hallon och rosor är släkt med varandra? Därför kan smaken av färska hallon påminna om doften av en bukett med rosor.

Fixa välkomstdrinken på rekordtid

Breezer Raspberry & Yuzu är guld värd när du ska ordna en fest, men inte hinner lägga tid på att förbereda invecklade drinkar. Allt du behöver göra är att hälla drycken i ett fint glas, fylla på med is och dekorera med frukt eller kanske en myntakvist.

Breezer Raspberry & Yuzu
Breezer Raspberry & Yuzu
Breezer Raspberry & Yuzu är syrlig, fruktig och blommig. Syrligheten kommer från den asiatiska citrusfrukten yuzu, ett mellanting mellan grapefrukt, citron och mandarin. Den söta smaken av hallon blir en fin motvikt till syrligheten.
275 ml - 4% - Sockerhalt 6.4 g per 100 ml
21.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Så gör du Hannah Graafs nya Aurora-drink

Så gör du Hannah Graafs nya Aurora-drink

Nu kommer Hannah Graaf och Daniel Paris med sina egna drinkar hos Vau De Vill. Dessutom har stjärnkocken Erik Videgård komponerat en passande meny till drinkarna. Nu kan du dricka dem var du vill &#..

Läs mer
Veckans drink: Villa Cardea Aperitivo

Veckans drink: Villa Cardea Aperitivo

Fräscha aperitifen Spritz har blivit mångas favorit. Med aperitivon Villa Cardea sätter du extra piff och får en solig en föraning av sommaren. Så här enkelt blandar du till en härligt aptitretande ..

Läs mer
3 fantastiska drinkar gjorda på sommarens läckraste ..

3 fantastiska drinkar gjorda på sommarens läckraste ..

Bästa sommarfrukten? Melon såklart! Här tipsar vi dig om tre supergoda recept på melondrinkar som svalkar i sommarvärmen. 1. Uppfriskande vattenmelondrink, 2 glas Du behöver: 1 vattenmelon, ca 2 kg..

Läs mer
Succéaperitifen som fyller 100 år i dagarna

Succéaperitifen som fyller 100 år i dagarna

Aperol firar 100-årsjubileum i år. Och den italienska drinken är mer populär än någonsin i Sverige. – Vi växte med 74 procent senaste året, säger Hugo Simberg, produktchef för Aperol. Aperol Spritz ..

Läs mer
4 tips som lyfter din grogg

4 tips som lyfter din grogg

En grogg är en oerhört enkel typ av drink som enbart består av två ingredienser. Det betyder att din klassiska rom och cola och gin och tonic är typiska groggar. Men det finns massor av bra sätt att..

Läs mer
Effektfull is till halloweenfesten

Effektfull is till halloweenfesten

Ordna grymmaste halloweenfesten – med torris. När isen kommer i kontakt med luft börjar den ryka. Men en varning: Du behöver använda skyddshandskar och följa säkerhetsföreskrifter. Torris elle..

Läs mer