HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Pitt och Jolie slåss om vingården Miraval

Deras Miraval-viner hyllas och får höga betyg i hela världen. Och de har kunnat enas om delad vårdnad för barnen efter skilsmässan. Men vingården Chäteau Miraval, värd över en miljard miljoner, bråkar Angelina Jolie och Brad Pitt om in i det sista.

För fem år sedan gifte sig Brad Pitt och Angelina Jolie på vingården Château Miraval i Frankrike. Äktenskapet höll dock bara i två år. Pitt och Jolie har efter uppbrottet lyckas enas om det mesta, bland annat delad vårdnad om de sex barnen.

Men vingården ligger båda så varmt om hjärtat att den orsakat en uppslitande tvist som advokater nu försöker lösa, uppger brittiska tidningar.

– Det har blivit ett finansiellt minfält för advokater och ekonomer på båda sidor som kommer ta åratal att reda ut.

Paret köpte vingården för cirka 500 miljoner kronor. Den uppges nu vara värd det dubbla, en miljard kronor.

Rosévinet Miraval har fått höga betyg i tester och sannolikt kommer det att fortsätta säljas oavsett vem av parterna som får rätten till vingården.

Studio by Miraval Rosé

Studio by Miraval Rosé 2018

Bärig, ungdomlig, mycket frisk smak med inslag av smultron, hallon, röda vinbär, färska örter, hibiskusblommor och blodgrapefrukt. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk eller ljust kött eller till sallader.
Art.nr: 94925 - Pris: 145.00 kr


Du kanske även vill läsa dessa