HEM

Här kan du beställa Prosecco och valpgos

Tänk att få dricka Prosecco och gosa med hundvalpar samtidigt. Nu kan du beställa 10 hundvalpar och en flaska bubbel på Kimpton Hotel Moncaco i Denver. Kritiker har dock beskyllt hotellet för djurplågeri – men allt sker under kontrollerade former.

Gosiga hundvalpar och en flaska Prosecco är två saker som många människor verkligen gillar. Nu kan du kombinera de två sakerna på Kimpton Hotel Monaco i Denver, Colorado.

Hotellet har en speciell meny där du beställer 6-10 valpar och en flaska Prosecco. Under en timme får du vara tillsammans med valparna och klappa dem. Under cirka en timme varar festen.

Hotellet har redan fått kritik för tilltaget, men allt sker under överinseende av en hundexpert som är närvarande hela tiden och ska se till att valparna mår bra. Dessutom arrangeras det tillsammans med Lifeline Puppy Rescue som är en organisation som ska rädda valpar som far illa. Delar av överskottet går till deras verksamhet.

Klicka för att dela på facebook

Du kanske även vill läsa dessa

Så här beställer du vin

Välj ditt vin och klicka Beställ. Vinet läggs i en varukorg hos Systembolaget, där du slutför beställningen. Du väljer i vilken butik du vill hämta och betala dina viner. Du kan även välja hemleverans. Enkelt, tryggt och fullständigt lagligt.