HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Här är rockälskarnas nya favoritdryck

Se hit alla rockälskare – här är drycken som är skapad för er. En mörk rom med namnet KISS Black Diamond Premium Dark Rum.
– När jag tittar på flaskan tycker jag att vi har lyckats fånga allt jag associerar med KISS: attityden, kostymerna, låtarna och sminkningen som vi alla växte upp med, säger Sari H. Wilholm på Brands For Fans.

Nu lanserar Brands For Fans en första produkt i samarbete med det ikoniska rockbandet KISS – KISS Black Diamond Premium Dark Rum. Bakom idén står en rad kända band och artister, t ex Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, Motörhead, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival.

Bolaget Brands For Fans har sen flera år tillbaka skapat framgångsrika affärer för både artister och dryckesproducenter och ryktet nådde slutligen ett av världens mest ikoniska rockband – KISS.

— Vi är otroligt stolta över det här samarbetet, säger Sari H. Wilholm på Brands For Fans. Romen är en fantastisk match med ett band som är pionjärer både musikaliskt och visuellt inom rockmusiken.

– När jag tittar på flaskan tycker jag att vi har lyckats fånga allt jag associerar med KISS: attityden, kostymerna, låtarna och sminkningen som vi alla växte upp med. Att lyssna på Black Diamond ger mig fortfarande gåshud, och romen gör mig precis lika exalterad.

Finns det något bättre sätt för ett band som släppt klassiska album sedan tidigt 70-tal och definierat generationers musiksmak över hela världen än att fira sin katalog med lanseringen av en mörk rom i premiumsegmentet, döpt efter sin mest legendariska låt?

Namnet Black Diamond kommer från avslutningslåten på KISS debutalbum från 1974. Men KISS Black Diamond Premium Dark Rum har inte bara lånat sitt namn från denna pelare inom musikhistorien, det är också en välblandad mörk rom som lagrats på ekfat upp till 15 år. Etiketten har inspirerats av bandets tidiga år, och med referenser till både scenkläder och ikonisk sminkning blir designen något alldeles extra för fansen som växt upp med KISS.

KISS Black Diamond Premium Dark Rum

KISS Black Diamond Premium Dark Rum

En smakupplevelse i flera lager med en återhållen sötma och utpräglad fatkaraktär. Väldefinierade toner av torkad aprikos, arrak, vanilj, nötter, torkade dadlar, vaniljpudding, kanel och choklad.
Art.nr: 82250 - Pris: 329 kr


Du kanske även vill läsa dessa