HEM

Aktuellt

Lys upp hösten med Disco Bubbles

Vår räddning i höstmörkret är här.  Äntligen har vi nöjet att presentera Disco Bubbles Brut – ett prisvärt, franskt, torrt bubbel med en självlysande disco-etikett!

Torrt bubbel med självlysande etikett

Etiketten på Disco Bubbles är tryckt med fluorescerande färg som laddas i dagsljus och belysning. När sedan mörkret infaller lyser flaskan upp som en lysande discokula! En garanterad hit för höstens alla festligheter.

Vinet håller hög kvalitet och är klassat som en Brut vilket innebär att den är torr men ändå fruktig. Den är även en så kallad Blanc de Blancs, vilket innebär att vinet helt är gjort på gröna druvor. I detta fall är det Chardonnay och Pinot Blanc som ger ett friskt men ändå generöst bubbel. Vinet kan lagras, men är gott att dricka redan nu.

Disco Bubbles passar lika bra för sig självt som med plockmat. Men den festligaste matchningen är givetvis popcorn, salta pinnar och chips!

Glöm inte att ”ladda” etiketten en stund i dagsljus eller belysning för maximal disco-feeling i höstmörkret!

Disco Bubbles Brut
Disco Bubbles Brut
Friskt och generöst bubbel gjort på Chardonnay och Pinot Blanc. Torr med fruktig karaktär. Serveras som sällskapsdryck eller tillsammans med plockmat. Bäst matchas vinet med salta snacks – allra helst popcorn, salta pinnar och chips. Tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment.
750 ml - 11% - Sockerhalt 0.7 g per 100 ml
69 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Succé-cavan tillbaka – med ny vinterdesign

Succé-cavan tillbaka – med ny vinterdesign

Regnbågsflaskan blev en succé när den kom i somras. Nu kommer True Colors Cava i en vinter-edition. Och även den här gången är Camilla Thulin designer: – Det är alltid trevligt att förena nytta med ..

Läs mer
Efter succén – Måns Zelmerlöw lanserar Magnum

Efter succén – Måns Zelmerlöw lanserar Magnum

Efter succén med Hola MZ lanseras nu Måns Zelmerlöw cava i en ståtlig Magnumflaska. Perfekt till vinterns festligheter!  Måns Zelmerlöw är inte bara artist, programledare och vinnare av Eurovision S..

Läs mer
Gott alkoholfritt bubbel – våra bästa tips

Gott alkoholfritt bubbel – våra bästa tips

Försäljningen av alkoholfritt bubbel har ökat kraftigt det senaste decenniet. De moderna alkoholfria alternativen utmanar verkligen originalen och inget tyder på att trenden ska vända. Vi tipsar om ..

Läs mer
Fixa bästa snacksen till bubblet – 3 favoriter

Fixa bästa snacksen till bubblet – 3 favoriter

Det är mellotider och dags för snacks och bubbel. Oavsett om du vill slå på stort eller ha ett firande i all enkelhet har vi lösningen för dig. Vi har valt ut en cava, en prosecco och en champagne o..

Läs mer
Ferrari slår ut champagne som segerbubbel i F1

Ferrari slår ut champagne som segerbubbel i F1

Efter mer än 50 år – nu är det slutsprutat med champagne från segerpodiet i Formel 1. I helgen körs årets första Grand Prix-lopp i Bahrein – och vinnaren får fira med Ferraris mousserande vin. Trots..

Läs mer
5 bubblare till sommaren

5 bubblare till sommaren

Aldrig är det väl godare med friska bubblor än på en varm sommardag! Här kommer alla Vinguidens favoriter för stunden. Hur många av dessa har du hunnit testa? Vi svenskar har lärt oss älska bubbland..

Läs mer