HEM

Aktuellt

Lys upp hösten med Disco Bubbles

Vår räddning i höstmörkret är här.  Äntligen har vi nöjet att presentera Disco Bubbles Brut – ett prisvärt, franskt, torrt bubbel med en självlysande disco-etikett!

Torrt bubbel med självlysande etikett

Etiketten på Disco Bubbles är tryckt med fluorescerande färg som laddas i dagsljus och belysning. När sedan mörkret infaller lyser flaskan upp som en lysande discokula! En garanterad hit för höstens alla festligheter.

Vinet håller hög kvalitet och är klassat som en Brut vilket innebär att den är torr men ändå fruktig. Den är även en så kallad Blanc de Blancs, vilket innebär att vinet helt är gjort på gröna druvor. I detta fall är det Chardonnay och Pinot Blanc som ger ett friskt men ändå generöst bubbel. Vinet kan lagras, men är gott att dricka redan nu.

Disco Bubbles passar lika bra för sig självt som med plockmat. Men den festligaste matchningen är givetvis popcorn, salta pinnar och chips!

Glöm inte att ”ladda” etiketten en stund i dagsljus eller belysning för maximal disco-feeling i höstmörkret!

Disco Bubbles Brut
Disco Bubbles Brut
Friskt och generöst bubbel gjort på Chardonnay och Pinot Blanc. Torr med fruktig karaktär. Serveras som sällskapsdryck eller tillsammans med plockmat. Bäst matchas vinet med salta snacks – allra helst popcorn, salta pinnar och chips. Tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment.
750 ml - 11% - Sockerhalt 0.7 g per 100 ml
69 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Festliga gå-bort viner för varje tillfälle

Festliga gå-bort viner för varje tillfälle

En flaska vin är mångas go-to present att ta med när man är bjuden på fest. Men vilket vin är egentligen bra att ge bort? Är man osäker på vad festvärden tycker om finns det några viner som alltid ä..

Läs mer
Njut av skaldjur – med rätt vin

Njut av skaldjur – med rätt vin

Krabba, musslor, räkor, hummer eller havskräftor…vattnas det i munnen nu? Havets läckerheter är ju både gott, festligt och lyxigt. Och för att göra upplevelsen extra bra rekommenderar vi några..

Läs mer
Cava hittar sin identitet

Cava hittar sin identitet

Nej, cava är inte en budgetchampagne. Cava är ett mousserande vin från Spanien men där förutsättningarna är helt olika dem i Champagne. Det enda gemensamma är bubblorna. Och kanske ett festligt till..

Läs mer
Champagne och knäckebröd perfekt kombination

Champagne och knäckebröd perfekt kombination

Kan man verkligen dricka champagne till knäckebröd? Ja, det menar i alla fall Knäckebrödsakademin. – Vår förhoppning är att kombinationen mellan knäckebröd och champagne kommer att anammas och bli e..

Läs mer
Mousserande te – nya spännande innovationen

Mousserande te – nya spännande innovationen

En prisbelönt sommelier fick en vision om att skapa världens bästa ekologiska alkoholfria dryck. Det unika resultatet ser du här: ett mousserande te. – Copenhagen Sparkling Tea BLÅ bygger på nordisk..

Läs mer
Fira International Bubbly Day med sprakande bubbel

Fira International Bubbly Day med sprakande bubbel

Varje år firas International Bubbly Day som alltid infaller den första lördagen i juni. I år är alltså den 4 juni som gäller. Ta fram dina finaste champagneglas, låt champagnekorkarna smälla och de ..

Läs mer