HEM

Aktuellt

Sommarens bästa bubbel – i olika prisklasser

Vi svenskar fullkomligt älskar det här med bubbel. Nu ser vi fram emot en säsong sprängfylld av prosecco, cava och allt annat härligt bubbel som alltid gör sommaren lite soligare! Här kommer en lista över våra favoritbubbel just nu – i olika prisklasser!

Bubbel under 60 kr flaskan

Skumpa Crushed Pineapple
Skumpa Crushed Pineapple
Hur smakar krossad ananas i flytande form? Det här är något för dig som älskar sött och som diggar smaksatt bubbel. Ananas, pärongodis och frisk melon. Vad är det du dricker? Skumpa såklart!
750 ml - 7% -
61 kr

Lui Brut Rosé
Lui Brut Rosé
Från Cuyo, Argentina, kommer detta av smultron välfyllda rosé. Grym till skaldjursbuffén eller som en härligt svalkande kompis en dag på stranden. Förvånansvärt bra bubbel med tanke på den låga prislappen.
750 ml - 12% -
39 kr

Bubbel under 115 kr flaskan

Casteloro Prosecco Extra Dry
Casteloro Prosecco Extra Dry
På glera och från nordöstra Italien, som sig bör. Det här är en riktig prosecco och inget annat. Ungdomlig, elegant och fylld av frukt. Päron, lime och syrliga äpplen. Ett bra val till sommarsalladen eller varför inte till en aftonskål i bästa sällskap?
750 ml - 11% - Sockerhalt 1.1 g per 100 ml
89 kr

Dignitat Cava Brut
Dignitat Cava Brut
En välsmakande cava från legendariska Josep Masachs. I den svenska sommarvärmen är det härligt med tydlig syra som biter sig fast ordentligt. Dignitat är svaret. Servera den riktigt kall och vips – du är i Spanien.
750 ml - 11.5% - Sockerhalt 0.7 g per 100 ml
119 kr

Bubbel under 250 kr flaskan

Scurone Pet Nat Lambrusco Dell' Emilia Rosso
2020
Scurone Pet Nat Lambrusco Dell' Emilia Rosso
Här pratar vi friskt och rubinfärgat bubbel. Och i en så ovanligt inbjudande flaska sen. Märkbara tanniner, doft av röd frukt och med smakinslag av både plommon och apelsin. Spännande, eller hur?
750 ml - 11.5% - Sockerhalt <0,3 g per 100 ml
199 kr

Riesling Sekt Brut
2018
Riesling Sekt Brut
Från sitt högsäte i Rheinhessen har Peter Jakob Kühn trollat fram sommarens kanske bästa mousserande Riesling. Mycket frisk smak av grape, vinteräpplen, kex, mandarin samt de mest originella gråpäron. Vågar du missa den här?
750 ml - 12.5% -
231 kr

Kostar skjortan

Moët & Chandon Brut Impérial
Moët & Chandon Brut Impérial
Det dyker alltid upp ett tillfälle som förtjänar sin champagne. Då ska det vara en magnumbutelj, så det räcker åt alla. Förbered dig på sommarens mest oväntade champagne-ögonblick och se till att förvara dyrgripen på ett säkert ställe. Moët & Chandons Brut Impérial kommer inte att göra dig besviken.
1500 ml - 12% - Sockerhalt 0.8 g per 100 ml
1159 kr

Krug Rosé 25th Edition
Krug Rosé 25th Edition
Lyxig roséchampagne från anrika Krug. Sedan 1843 har sex generationer fortsatt bära grundaren Joseph Krugs dröm och vision vidare: att nå varje champagnes sanna essens och alltid erbjuda världens bästa. Därför är det inte alls överraskande att Krug Rosé smakar fantastiskt bra. En delikat blandning av husets vinbibliotek kompletteras och på samma gång fulländas av traditionellt macererade pinot noir.
750 ml - 12.5% -
3249 kr

Vilket bubbel är din favorit? Vi vill höra vilket bubbel som ger just dina somrar lite extra sol. Tagga oss gärna på Instagram så kanske just din bild dyker upp i vårt flöde!


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Här är världens bästa prosecco 2020

Här är världens bästa prosecco 2020

Ett blindtest av prosecco, utfört av världens främsta experter. Då kunde årets bästa flaskor koras. Och den bästa av de bästa är Bisol 1542, Valdobbiadene Superiore di Cartizze DOCG. Tyvärr finns de..

Läs mer
Lys upp hösten med Disco Bubbles

Lys upp hösten med Disco Bubbles

Vår räddning i höstmörkret är här.  Äntligen har vi nöjet att presentera Disco Bubbles Brut – ett prisvärt, franskt, torrt bubbel med en självlysande disco-etikett! Torrt bubbel med självlysande eti..

Läs mer
Vi satte världsrekord!

Vi satte världsrekord!

Vinguiden kan numera titulera sig världsrekordhållare i champagneprovning. Detta efter att vi har hållit världens största champagneprovning där 768 personer kom för att lyssna på vår Master Class oc..

Läs mer
10 mest prisvärda champagnerna på Systembolaget

10 mest prisvärda champagnerna på Systembolaget

Det finns över 800 champagner på Systembolaget. Många bra, andra mycket bra. Vi tipsar om de 10 bästa just nu. [product]6792|Fruktig, frisk ton med inslag av gröna äpplen, gyllenbär, rostade inslag,..

Läs mer
Måns Zelmerlöw om sin nya Hola MZ Cava Rosé

Måns Zelmerlöw om sin nya Hola MZ Cava Rosé

Den åttonde februari släpptes det senaste tillskottet i Måns Zelmerlöws vinserie MZ på Systembolaget. Förra året fick vi se en cava och nu kommer hans första rosé-cava. Vi fick en kort intervju med ..

Läs mer
Här kan du beställa Prosecco och valpgos

Här kan du beställa Prosecco och valpgos

Tänk att få dricka Prosecco och gosa med hundvalpar samtidigt. Nu kan du beställa 10 hundvalpar och en flaska bubbel på Kimpton Hotel Moncaco i Denver. Kritiker har dock beskyllt hotellet för djurpl..

Läs mer