HEM

Aktuellt

Veckans drink: ELIN blåbär & svarta vinbär

Undrar du hur skogens friskhet och solens sötma smakar? Då ska du prova cidern Elin Blåbär & Svarta Vinbär. Denna svenskproducerade cider passar utmärkt både som sällskapsdryck och till blåbärspaj med vaniljsås. Med dess designerburk och innovativa innehåll kommer den garanterat bli en välbekant färgklick på vårens och sommarens sammankomster!

Utbudet av cider har de senaste åren visserligen vuxit, men det är inte ofta du som konsument får smaka på något som känns riktigt nytt och innovativt. Men svenskproducerade Elin Blåbär & Svarta Vinbär, lovar att skaka om den svenska cidermarknaden. Cidern helt ekologisk, baserad på svenskt äppelvin och smaksatt med blåbär och svarta vinbär från Sveriges natur. Kombinationen ger en söt och bärig smak, och med sina toner av skogshallon får den även en välkommen syrlighet. Givetvis är cidern också helt vegansk.

Burkens design utmärker sig med sina konstnärligt målade blåbärskvistar på vit bakgrund, och är lika omsorgsfullt skapad som innehållet. Tillverkaren Umida Group är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser. ELIN Blåbär & Svarta Vinbär är inget undantag.

Elin Blåbär Svarta Vinbär
Elin Blåbär Svarta Vinbär
Doft: Bärig doft med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

Smak: Bärig, söt smak med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

250 ml - 4.5% - Sockerhalt 10.4 g per 100 ml
18.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Så blandar du drinken från sommarplågan

Så blandar du drinken från sommarplågan

Låten ”Sunnanvind” har blivit rena sommarplågan i år. Bandet Mares från Uppsala sjunger om Cava och Aperol och då kan det väl inte bli annat än succé? Faktum är att svenska sommarhitar ofta innehåll..

Läs mer
Gin & Tonic – elegant drink med egen dag

Gin & Tonic – elegant drink med egen dag

Visste du att den klassiska drinken Gin & Tonic har en alldeles egen temadag i Sverige? Svenska Gin & Tonic-dagen infaller den 20 april och firas av alla ginfantaster. Men hur kom dagen till..

Läs mer
Hetaste trenden i sommar: Lila drinkar

Hetaste trenden i sommar: Lila drinkar

För ett tag sen skrev vi på Vinguiden om de 10 mest sålda drinkarna, som till stor del var riktiga klassiker.  Vill du uppdatera drinklistan med det trendigaste just nu ska du satsa på lila – ..

Läs mer
Fira Saint Patrick’s Day med en grön drink

Fira Saint Patrick’s Day med en grön drink

Torsdagen den 17 mars är det dags att fira Irländarnas stora högtid, Saint Patrick’s Day. Då fylls pubarna med grön öl, treklövrar och Irländska folkvisor. Saint Patrick är Irlands skyddshelgon och ..

Läs mer
Så blandar du en perfekt gin & tonic

Så blandar du en perfekt gin & tonic

Tänka sig – det finns en internationell dag enbart för gin & tonic: den 9 april kommer det blandas och drickas extra mycket i världens hem och i de barer som vågar ha öppet trots coronaep..

Läs mer
Fira in Valborg med bubbel, hetta och mystik

Fira in Valborg med bubbel, hetta och mystik

Majbrasor, tända grillar, fyrverkerier och festliga studentupptåg är och kommer nog alltid vara förknippade med Valborg. Men det fanns en tid då eldar tändes som ett skydd mot vilda djur och mörka k..

Läs mer