HEM

Aktuellt

Veckans drink: ELIN blåbär & svarta vinbär

Undrar du hur skogens friskhet och solens sötma smakar? Då ska du prova cidern Elin Blåbär & Svarta Vinbär. Denna svenskproducerade cider passar utmärkt både som sällskapsdryck och till blåbärspaj med vaniljsås. Med dess designerburk och innovativa innehåll kommer den garanterat bli en välbekant färgklick på vårens och sommarens sammankomster!

Utbudet av cider har de senaste åren visserligen vuxit, men det är inte ofta du som konsument får smaka på något som känns riktigt nytt och innovativt. Men svenskproducerade Elin Blåbär & Svarta Vinbär, lovar att skaka om den svenska cidermarknaden. Cidern helt ekologisk, baserad på svenskt äppelvin och smaksatt med blåbär och svarta vinbär från Sveriges natur. Kombinationen ger en söt och bärig smak, och med sina toner av skogshallon får den även en välkommen syrlighet. Givetvis är cidern också helt vegansk.

Burkens design utmärker sig med sina konstnärligt målade blåbärskvistar på vit bakgrund, och är lika omsorgsfullt skapad som innehållet. Tillverkaren Umida Group är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser. ELIN Blåbär & Svarta Vinbär är inget undantag.

Elin Blåbär Svarta Vinbär
Elin Blåbär Svarta Vinbär
Doft: Bärig doft med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

Smak: Bärig, söt smak med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

250 ml - 4.5% - Sockerhalt 10.4 g per 100 ml
19.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Hylla kärleken med en god Alla hjärtans dag-drink

Hylla kärleken med en god Alla hjärtans dag-drink

En riktigt god drink – det är en bra början för att komma i rätt stämning på Alla hjärtans dag. Vi ger dig recepten som förvandlar middagen och hela den mysiga dejtkvällen till succé! Frozen Strawbe..

Läs mer
3 blodiga drinkar till Halloween

3 blodiga drinkar till Halloween

Halloween står för dörren – och det är läge att planera festen med skräckinjagande drinkar. Vinguiden har drinktipsen som gör ditt halloween-party till en succé. Vad sägs om en riktigt läskig ..

Läs mer
Veckans drink: Pineapple Daiquiri

Veckans drink: Pineapple Daiquiri

Ta lite valfri frukt, krossad is och rom. Mer behövs egentligen inte för att skapa en av de godaste drinkarna som finns. Här ger vi dig historien om daiquiri, som faktiskt blev till av en slump på K..

Läs mer
Dags för en GT? Här är ett höstligt recept!

Dags för en GT? Här är ett höstligt recept!

Dags för en GT! Den 19 oktober är det dags för den Internationella Gin & Tonicdagen, som händelsevis infaller precis ett halvår efter den svenska Gin & Tonicdagen. Det är en dag då ginentusi..

Läs mer
Så blandar du en perfekt gin & tonic

Så blandar du en perfekt gin & tonic

Tänka sig – det finns en internationell dag enbart för gin & tonic: den 9 april kommer det blandas och drickas extra mycket i världens hem och i de barer som vågar ha öppet trots coronaep..

Läs mer
Brittiska drycker – hitta dina favoriter bland öl, c..

Brittiska drycker – hitta dina favoriter bland öl, c..

Hur många brittiska drycker har du på din topplista? Om antalet är lågt är det ett nöje för oss att hjälpa dig utöka listan. Kanske blir världens favorit även din favorit? Vi har listat viner, öl oc..

Läs mer