HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Veckans drink: ELIN blåbär & svarta vinbär

Undrar du hur skogens friskhet och solens sötma smakar? Då ska du prova cidern Elin Blåbär & Svarta Vinbär. Denna svenskproducerade cider passar utmärkt både som sällskapsdryck och till blåbärspaj med vaniljsås. Med dess designerburk och innovativa innehåll kommer den garanterat bli en välbekant färgklick på vårens och sommarens sammankomster!

Utbudet av cider har de senaste åren visserligen vuxit, men det är inte ofta du som konsument får smaka på något som känns riktigt nytt och innovativt. Men svenskproducerade Elin Blåbär & Svarta Vinbär, lovar att skaka om den svenska cidermarknaden. Cidern helt ekologisk, baserad på svenskt äppelvin och smaksatt med blåbär och svarta vinbär från Sveriges natur. Kombinationen ger en söt och bärig smak, och med sina toner av skogshallon får den även en välkommen syrlighet. Givetvis är cidern också helt vegansk.

Burkens design utmärker sig med sina konstnärligt målade blåbärskvistar på vit bakgrund, och är lika omsorgsfullt skapad som innehållet. Tillverkaren Umida Group är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser. ELIN Blåbär & Svarta Vinbär är inget undantag.

Doft: Bärig doft med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

Smak: Bärig, söt smak med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

250 ml - 4.5% - Sockerhalt 10.4 g per 100 ml
17.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa