HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Veckans drink: ELIN blåbär & svarta vinbär

Undrar du hur skogens friskhet och solens sötma smakar? Då ska du prova cidern Elin Blåbär & Svarta Vinbär. Denna svenskproducerade cider passar utmärkt både som sällskapsdryck och till blåbärspaj med vaniljsås. Med dess designerburk och innovativa innehåll kommer den garanterat bli en välbekant färgklick på vårens och sommarens sammankomster!

Utbudet av cider har de senaste åren visserligen vuxit, men det är inte ofta du som konsument får smaka på något som känns riktigt nytt och innovativt. Men svenskproducerade Elin Blåbär & Svarta Vinbär, lovar att skaka om den svenska cidermarknaden. Cidern helt ekologisk, baserad på svenskt äppelvin och smaksatt med blåbär och svarta vinbär från Sveriges natur. Kombinationen ger en söt och bärig smak, och med sina toner av skogshallon får den även en välkommen syrlighet. Givetvis är cidern också helt vegansk.

Burkens design utmärker sig med sina konstnärligt målade blåbärskvistar på vit bakgrund, och är lika omsorgsfullt skapad som innehållet. Tillverkaren Umida Group är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser. ELIN Blåbär & Svarta Vinbär är inget undantag.

Elin Blåbär Svarta Vinbär
Elin Blåbär Svarta Vinbär
Doft: Bärig doft med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

Smak: Bärig, söt smak med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

250 ml - 4.5% - Sockerhalt 10.4 g per 100 ml
17.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Hard seltzers – drycken som gör braksuccé

Hard seltzers – drycken som gör braksuccé

Här är nya trenden som fullkomligt exploderat i Sverige. Hard seltzer tycks vara drycken på allas läppar i sommar. Men vad är det egentligen? Vinguiden reder ut historien bakom den nya uppfriskande ..

Läs mer
Fira Saint Patrick’s Day med en grön drink

Fira Saint Patrick’s Day med en grön drink

Torsdagen den 17 mars är det dags att fira Irländarnas stora högtid, Saint Patrick’s Day. Då fylls pubarna med grön öl, treklövrar och Irländska folkvisor. Saint Patrick är Irlands skyddshelgon och ..

Läs mer
Svenska uppstickarens nya spännande shots

Svenska uppstickarens nya spännande shots

Polka the Pig och Lucyfur. Nu kan svenskarna testa två nya fantasifulla shots. – Det är en hyllning till Sverige och våra speciella vanor, säger Alexandra Rasmusson Rankloo. Nordic Beverage Company..

Läs mer
Så blandar du drinken från sommarplågan

Så blandar du drinken från sommarplågan

Låten ”Sunnanvind” har blivit rena sommarplågan i år. Bandet Mares från Uppsala sjunger om Cava och Aperol och då kan det väl inte bli annat än succé? Faktum är att svenska sommarhitar ofta innehåll..

Läs mer
4 goda juldrinkar du bara måste prova

4 goda juldrinkar du bara måste prova

Dags att skaka en juldrink! Till julen ligger mycket fokus på snaps och glögg, men det finns även massor av spännande juldrinkar att njuta av. Här har vi valt ut fyra juliga drinkar som passar utmär..

Läs mer
5 italienska drinkar du lätt kan göra hemma

5 italienska drinkar du lätt kan göra hemma

Värme, sol och klassiska italienska drinkar. Varsågod, här får du inspiration inför helgen med recept på några fantastiska drinkar, som skapats i proseccons hemland. För visst kräver några drinkar i..

Läs mer