HEM

Aktuellt

Succén: Biljetterna snart slut till bubbel-mässan

Ett bubblande event med enbart mousserande vin. Den 7 mars är det premiär för Sparkling Stockholm på Stockholm Waterfront. Men om du vill gå på eventet bör du boka biljett snarast.
– Den enda tid som är kvar är kl 11-12, sen är biljetterna slut, säger Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

Sparkling Stockholm är eventet som ger plats för alla bubblande drycker du kan tänka dig: champagne, cava, crémant, prosecco och andra mousserande viner. Här får du som bubbelälskare chansen att lära dig mer om och smaka på gamla och nya favoriter inom bubbelvärlden. När eventet gjorde succé i Göteborg i oktober i fjol kände arrangörerna att konceptet måste komma även till Stockholm.

– Nu är det huvudstadens tur att få ett eget bubbelevent, säger Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor som nu arrangerar nio årligen återkommande dryckesmässor i Sverige.

Och gensvaret har varit enormt. Trots att det är drygt fem veckor kvar är biljetterna på väg att ta slut.

– Ja, vi har sålt 87 procent av biljetterna, och den enda tid som är kvar är kl 11-12. Då ska man passera entrén, men sedan får man stanna hur länge man vill, berättar Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

När man köper biljett får man en så kallad entrétid. Det är ett tämligen nytt fenomen, men det finns förstås en orsak:

– Vi vill att att eventet ska bli trevligare för både besökare och utställare genom att släppa in besökare på olika tider, förklarar Hanna Wreeth.

Här kan du läsa mer om Sparkling Stockholm!

Vinn biljetter till bubbel-mässan!

Vinguiden tävlar nu ut 4 stycken inträdesbiljetter till SPARKLING STOCKHOLM den 7/3. Vi drar 2 stycken vinnare som vinner 2 st flexbiljetter var och vinnarna presenteras på här på Facebook
torsdagen den 6/2.

Tävlingsregler:
Följ och gilla Vinguiden här på Facebook.
Tagga den person som du skulle vilja gå med på mässan.

Tävla här!


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa

Bästa sparkling på Systembolaget

Bästa sparkling på Systembolaget

Bubbel från hela världen. Men inte champagne, cava, crémant eller prosecco. Utan allt det andra. Sparkling, helt enkelt. För här finns att hämta, allt från knastertorrt vitt till sött rött. Och det ..

Läs mer
5 fakta om mousserande vin

5 fakta om mousserande vin

Mousserande vin är en uppskattad dryck som produceras över hela världen. Något de alla har gemensamt är naturligtvis bubblorna. Att kategorisera mousserande vin som en enda typ av dryck är långt ifr..

Läs mer
6 italienska bubbel  – om du tröttnat på Prose..

6 italienska bubbel – om du tröttnat på Prose..

Vill du vidga dina vyer och testa fler italienska bubbel än Prosecco? Grattis, det finns flera fantastiska mousserande viner från Italien. Här är några tips du inte får missa. Franciacorta Under me..

Läs mer
Pernilla Wahlgrens bubbel: ”Inspirerat av mitt..

Pernilla Wahlgrens bubbel: ”Inspirerat av mitt..

Hon älskar bubbel – och sitt rosa hus i Spanien. Så vad är mer passande för folkkära artisten Pernilla Wahlgren än en rosa cava? – I mitt hus i Spanien är ett glas cava en klassiker. Det är fa..

Läs mer
Sparkling sangria – ”den perfekta sommar..

Sparkling sangria – ”den perfekta sommar..

Paret Anette och Juha-Matti Raunio drack en riktigt god sangria i Barcelona. ”En sån här sommardryck bör vi skapa själva” tänkte dom. Nu säljs deras Gozy White Sangria på Systembolaget. ..

Läs mer
Tio champagnefavoriter

Tio champagnefavoriter

Champagne heter bubblet från Champagne. Allt annat är mousserande, fast med olika namn. Alltså: Det finns champagne och så finns det övrigt bubbel. Det är också så många resonerar när det kommer til..

Läs mer