HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Succén: Biljetterna snart slut till bubbel-mässan

Ett bubblande event med enbart mousserande vin. Den 7 mars är det premiär för Sparkling Stockholm på Stockholm Waterfront. Men om du vill gå på eventet bör du boka biljett snarast.
– Den enda tid som är kvar är kl 11-12, sen är biljetterna slut, säger Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

Sparkling Stockholm är eventet som ger plats för alla bubblande drycker du kan tänka dig: champagne, cava, crémant, prosecco och andra mousserande viner. Här får du som bubbelälskare chansen att lära dig mer om och smaka på gamla och nya favoriter inom bubbelvärlden. När eventet gjorde succé i Göteborg i oktober i fjol kände arrangörerna att konceptet måste komma även till Stockholm.

– Nu är det huvudstadens tur att få ett eget bubbelevent, säger Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor som nu arrangerar nio årligen återkommande dryckesmässor i Sverige.

Och gensvaret har varit enormt. Trots att det är drygt fem veckor kvar är biljetterna på väg att ta slut.

– Ja, vi har sålt 87 procent av biljetterna, och den enda tid som är kvar är kl 11-12. Då ska man passera entrén, men sedan får man stanna hur länge man vill, berättar Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

När man köper biljett får man en så kallad entrétid. Det är ett tämligen nytt fenomen, men det finns förstås en orsak:

– Vi vill att att eventet ska bli trevligare för både besökare och utställare genom att släppa in besökare på olika tider, förklarar Hanna Wreeth.

Här kan du läsa mer om Sparkling Stockholm!

Vinn biljetter till bubbel-mässan!

Vinguiden tävlar nu ut 4 stycken inträdesbiljetter till SPARKLING STOCKHOLM den 7/3. Vi drar 2 stycken vinnare som vinner 2 st flexbiljetter var och vinnarna presenteras på här på Facebook
torsdagen den 6/2.

Tävlingsregler:
Följ och gilla Vinguiden här på Facebook.
Tagga den person som du skulle vilja gå med på mässan.

Tävla här!


Du kanske även vill läsa dessa