HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Succén: Biljetterna snart slut till bubbel-mässan

Ett bubblande event med enbart mousserande vin. Den 7 mars är det premiär för Sparkling Stockholm på Stockholm Waterfront. Men om du vill gå på eventet bör du boka biljett snarast.
– Den enda tid som är kvar är kl 11-12, sen är biljetterna slut, säger Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

Sparkling Stockholm är eventet som ger plats för alla bubblande drycker du kan tänka dig: champagne, cava, crémant, prosecco och andra mousserande viner. Här får du som bubbelälskare chansen att lära dig mer om och smaka på gamla och nya favoriter inom bubbelvärlden. När eventet gjorde succé i Göteborg i oktober i fjol kände arrangörerna att konceptet måste komma även till Stockholm.

– Nu är det huvudstadens tur att få ett eget bubbelevent, säger Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor som nu arrangerar nio årligen återkommande dryckesmässor i Sverige.

Och gensvaret har varit enormt. Trots att det är drygt fem veckor kvar är biljetterna på väg att ta slut.

– Ja, vi har sålt 87 procent av biljetterna, och den enda tid som är kvar är kl 11-12. Då ska man passera entrén, men sedan får man stanna hur länge man vill, berättar Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

När man köper biljett får man en så kallad entrétid. Det är ett tämligen nytt fenomen, men det finns förstås en orsak:

– Vi vill att att eventet ska bli trevligare för både besökare och utställare genom att släppa in besökare på olika tider, förklarar Hanna Wreeth.

Här kan du läsa mer om Sparkling Stockholm!

Vinn biljetter till bubbel-mässan!

Vinguiden tävlar nu ut 4 stycken inträdesbiljetter till SPARKLING STOCKHOLM den 7/3. Vi drar 2 stycken vinnare som vinner 2 st flexbiljetter var och vinnarna presenteras på här på Facebook
torsdagen den 6/2.

Tävlingsregler:
Följ och gilla Vinguiden här på Facebook.
Tagga den person som du skulle vilja gå med på mässan.

Tävla här!


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa

Vi satte världsrekord!

Vi satte världsrekord!

Vinguiden kan numera titulera sig världsrekordhållare i champagneprovning. Detta efter att vi har hållit världens största champagneprovning där 768 personer kom för att lyssna på vår Master Class oc..

Läs mer
Mousserande gott – i fyra olika stilar

Mousserande gott – i fyra olika stilar

Låt sommaren bubbla lite extra – och låt oss hjälpa dig hitta annat än champagne som omväxling. Här är snabbguiden till några mousserande viner i olika stilar, prisklasser och från olika urspr..

Läs mer
Gör perfekta höstmyset  med bubbliga äppeldrinkar

Gör perfekta höstmyset med bubbliga äppeldrinkar

Hösten är här och det är tid att njuta av frukterna på de dignande äppelträden. Här tipsar vi om tre underbara drinkar som du kan göra på höstäpplena. Det fina höstvädret har gjort att en del sommar..

Läs mer
Annorlunda bubblet som var Pavarottis favorit

Annorlunda bubblet som var Pavarottis favorit

Det var operasångaren Luciano Pavarottis favoritvin och har anor som går till romartiden. Nu har vi svenskar börjat uppskatta det röda bubblande vinet Lambrusco. Dags att prova en flaska på nyår, ka..

Läs mer
Bästa fruktbubblet

Bästa fruktbubblet

Sugen på ett glas lättsamt, pärlande vin? Då är sommarens trendvin något för dig: fruktbubbel, lagom lättsinnigt med markerad fruktighet och mjuka bubblor som ger vinet en fin fräschör. Det behöver ..

Läs mer
Passa på: nu säljs världens bästa champagne

Passa på: nu säljs världens bästa champagne

Vill du känna dig som en rik jetsetare eller som en slösaktig hiphop-stjärna? Eller vill du bara njuta av en mytomspunnen champagne? Nu släpps Cristal av Louis Roederer på Systembolagets tillfälliga..

Läs mer