HEM

Aktuellt

Succén: Biljetterna snart slut till bubbel-mässan

Ett bubblande event med enbart mousserande vin. Den 7 mars är det premiär för Sparkling Stockholm på Stockholm Waterfront. Men om du vill gå på eventet bör du boka biljett snarast.
– Den enda tid som är kvar är kl 11-12, sen är biljetterna slut, säger Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

Sparkling Stockholm är eventet som ger plats för alla bubblande drycker du kan tänka dig: champagne, cava, crémant, prosecco och andra mousserande viner. Här får du som bubbelälskare chansen att lära dig mer om och smaka på gamla och nya favoriter inom bubbelvärlden. När eventet gjorde succé i Göteborg i oktober i fjol kände arrangörerna att konceptet måste komma även till Stockholm.

– Nu är det huvudstadens tur att få ett eget bubbelevent, säger Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor som nu arrangerar nio årligen återkommande dryckesmässor i Sverige.

Och gensvaret har varit enormt. Trots att det är drygt fem veckor kvar är biljetterna på väg att ta slut.

– Ja, vi har sålt 87 procent av biljetterna, och den enda tid som är kvar är kl 11-12. Då ska man passera entrén, men sedan får man stanna hur länge man vill, berättar Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

När man köper biljett får man en så kallad entrétid. Det är ett tämligen nytt fenomen, men det finns förstås en orsak:

– Vi vill att att eventet ska bli trevligare för både besökare och utställare genom att släppa in besökare på olika tider, förklarar Hanna Wreeth.

Här kan du läsa mer om Sparkling Stockholm!

Vinn biljetter till bubbel-mässan!

Vinguiden tävlar nu ut 4 stycken inträdesbiljetter till SPARKLING STOCKHOLM den 7/3. Vi drar 2 stycken vinnare som vinner 2 st flexbiljetter var och vinnarna presenteras på här på Facebook
torsdagen den 6/2.

Tävlingsregler:
Följ och gilla Vinguiden här på Facebook.
Tagga den person som du skulle vilja gå med på mässan.

Tävla här!


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa

Sparkling sangria – ”den perfekta sommar..

Sparkling sangria – ”den perfekta sommar..

Paret Anette och Juha-Matti Raunio drack en riktigt god sangria i Barcelona. ”En sån här sommardryck bör vi skapa själva” tänkte dom. Nu säljs deras Gozy White Sangria på Systembolaget. ..

Läs mer
6 italienska bubbel  – om du tröttnat på Prose..

6 italienska bubbel – om du tröttnat på Prose..

Vill du vidga dina vyer och testa fler italienska bubbel än Prosecco? Grattis, det finns flera fantastiska mousserande viner från Italien. Här är några tips du inte får missa. Franciacorta Under me..

Läs mer
Bästa cava under 100 kronor

Bästa cava under 100 kronor

Högsäsongen för bubbelvin är här. Men det finns ju en ansenlig mängd viner att välja mellan. Vi tipsar om bästa cavan under 100 kronor. Här finns fynd att göra. Vill du veta vad cava är? – läs..

Läs mer
Därför får du mer baksmälla av prosecco

Därför får du mer baksmälla av prosecco

Tänker du dricka champagne eller prosecco på nyårsafton? Då kan du räkna med huvudvärk dagen efter. En professor menar nämligen att bubblorna ger oss en kraftigare baksmälla. Att sippa eller kanske ..

Läs mer
Att tillverka ett bubbelvin

Att tillverka ett bubbelvin

Att tillverka ett bubbelvin kan vi göra på flera sätt. Dels genom att låta vinet jäsa en andra gång på flaska (traditionell metod), dels kan vinet jäsa en andra gång på stora ståltankar (charmatmeto..

Läs mer
Bästa bubblet just nu

Bästa bubblet just nu

Systembolagets sortiment med champagne är i ständig förändring. Nu lanseras en del spännande bubbel på monopolets beställningssortiment. Vinguiden provar kontinuerligt och tipsar om både gammalt och..

Läs mer