HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Veckans drink: Breezer Blood Orange & Ginger

Perfekt till vårens festligheter har Breezer nu en ny smak i sitt sortiment av färdigblandade drycker! Med blandning av frisk och söt blodapelsin och en härligt syrlig ton av ingefära för den där extra lilla kicken passar den lika bra till förfest som till middagen!

Den spanska vinhandlaren Facundo Bacardi Masso emigrerade till Kuba 1830 och revolutionerade romtillverkningen. Med en speciell jäst lyckades han skapa en godare och renare rom som lagrades på ekfat. Resultatet blev Bacardi, den första vita romen i världen.

130 år senare kom Breezer som på sitt sätt var nästan lika revolutionerande som Bacardis rom och skapade ett helt nytt dryckessegment. För första gången slapp köparna att mixa sina drinkar. Breezer var färdig att hälla upp i glaset för att avnjutas. De fräscha fruktmixarna ”Ready to Drink” blev snabbt populära och Breezer blev en succé i hela världen. Med sin relativt låga sockerhalt är det ett läskande alternativ som tilltalar såväl kvinnor som män.

Sedan dess har Breezer släppts i ett antal uppskattade smaker och nu finns Bacardis succédrink med en ny god smak som passar året runt – Breezer Blood Orange & Ginger.

Välsmakande alkoholhaltig dryck som görs av den finaste Bacardi-romen blandad med fruktsmaker och bubblande mineralvatten. Den aningen söta blodapelsinen gifter sig med en touch av den karaktäristiska ingefärasmaken.
275 ml - 4% - Sockerhalt 8.1 g per 100 ml
20.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa