HEM

Sommarens mest svalkande nyhet är här

Här är sommarens mest svalkande nyhet. Bacardi släpper succédrinken Breezer i nya läskande smaken Blood Orange & Ginger.

Den spanska vinhandlaren Facundo Bacardi Masso emigrerade till Kuba 1830 och revolutionerade romtillverkningen. Med en speciell jäst lyckades han skapa en godare och renare rom som lagrades på ekfat. Resultatet blev Bacardi, den första vita romen i världen.

130 år senare kom Breezer som på sitt sätt var nästan lika revolutionerande som Bacardis rom och skapade ett helt nytt dryckessegment. För första gången slapp köparna att mixa sina drinkar. Breezer var färdig att hälla upp i glaset för att avnjutas. De fräscha fruktmixarna ”Ready to Drink” blev snabbt populära och Breezer blev en succé i hela världen. Med sin relativt låga sockerhalt är det ett läskande alternativ som tilltalar såväl kvinnor som män.

Sedan dess har Breezer släppts i ett antal uppskattade smaker och nu släpper Bacardi succédrinken med en ny läskande smak inför sommaren 2020. Breezer Blood Orange & Ginger är en välsmakande alkoholhaltig dryck som görs av den finaste Bacardi-romen blandad med fruktsmaker och bubblande mineralvatten. Den aningen söta blodapelsinen gifter sig med en touch av den karaktäristiska ingefärasmaken.


Vinguiden
tipsar

TIPS!

Du kanske även vill läsa dessa