HEM

Dags för ännu ett kändisvin

Sångerskan Jill Johnson är dubbelt aktuell. Först släpper hon egna vinet ”Nashville Stories”. Sedan bär det av på stor sommarturné.
– Det är inte någon hemlighet att USA ligger mig varmt om hjärtat. Nashville Stories kändes därför som ett naturligt steg, säger Jill Johnson.

Jill Johnson är en av våra mest folkkära artister. Hon debuterade redan 1996 och vann Melodifestivalen 1998 med ”Kärleken är”. En av hennes största hits är ”Crazy in Love” som blev fyra i Melodifestivalen 2003.

Nu släpper Jill Johnson sitt första vin, Nashville Stories, som är inspirerat efter hennes många resor till USA. Vinet passar perfekt med BBQ-rätter, som grillade högrevsburgare och lammracks med ugnsrostad sötpotatis, eller på uteplatsen tillsammans med bönchips eller smakrika hårdostar.

– Jag har alltid älskat matlagning och är väldigt intresserad av mat och dryck, och hur dessa två går att kombinera tillsammans. Det är det ju inte heller någon hemlighet att USA ligger mig varmt om hjärtat. Nashville Stories kändes därför som ett naturligt nästa steg efter att jag släppte min första kokbok Country Cooking med Jill i Nashville, säger Jill Johnson.

Vinet kommer från Kalifornien och är blandning av druvorna Petite Sirah, Tannat, Teroldego och Zinfandel vilket ger ett rikt rött vin med mycket karaktär.Med sin bäriga doft och fruktiga smak av björnbär, plommon, och integrerade toner av fat passar det perfekt i sociala sammanhang tillsammans med mat eller ett glas medan man står vid grillen.

Förutom ett nytt vin är Jill Johnson aktuell med en stor sommarturné sommarturné. Hon besöker elva svenska städer med start i Umeå i juli och final i Stockholm i september.

Nashville Stories

Nashville Stories 0

Bärig doft och fruktig smak av björnbär, plommon, och integrerade toner av fat.

Druvor: Petite Sirah, Tannat, Teroldego och Zinfandel

Art.nr: 72113 - Pris: 109 kr


Du kanske även vill läsa dessa