HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Nu finns Irish Coffee på bag-in-box

Nu kan du få Irish coffee på bag-in-box. Kaffedrinken kommer färdigblandad i en 1,5-liters låda. 

Om du tillhör de som gillar Irish Coffee extra mycket är det här säkert en välkommen nyhet. Vin- och spritleverantören Anora kommer med färdigblandad Irish Coffee i en 1,5 liters bag-in-box! Grädden är det enda du behöver lägga till.

Färdiga cocktails på bag-in-box tycks vara en ny trend, varav Irish Coffee är den allra senaste.

Irish Coffee på låda innehåller som sig bör en blandning av irländsk whiskey, råsocker och kaffe. Det enda du behöver göra är att värma drycken och toppa med lättvispad grädde. Lådan är på 1,5 liter, vilket räcker till inte mindre än tolv Irish Coffee. Boxen finns i Systembolagets beställningssortiment.

Visste du att Irish Coffee började som en flygplatsdrink? Historien börjar 1942 när Joe Sheridan serverade kaffe tillsammans med whiskey vid Shannon Airport på Irland. Jack Koeppller arbetade på ett café i San Francisco när han hörde om Joe Sheridans kaffedrink och lade till grädde. Irish Coffeen var född.

Classic Cocktails Irish Coffee
Classic Cocktails Irish Coffee
Drycken är skapad av endast naturliga ingredienser och förpackningen räcker till ca 12 drinkar. Serveras uppvärmd i ett glas med lättvispad grädde på toppen.
1500 ml - 12.5% - Sockerhalt 12.1 g per 100 ml
231 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

8 frukt-ansvärt goda drinkar

8 frukt-ansvärt goda drinkar

Äntligen sommar och sol – då finns det inte mycket som är bättre än att svalka sig med en drink. Massor av frukt, bär, juicer och färg skapar du den perfekta sommardrinken. Här är åtta fruktigt goda..

Läs mer
Drick något värmande under sportlovet

Drick något värmande under sportlovet

Snart är det dags för sportlov och då åker många familjer till fjällvärlden för att njuta av skidåkning och andra vinteraktiviteter. Efter ett par timmar i backen kan man bli sugen på något värmande..

Läs mer
5 kaffedrinkar som piggar upp

5 kaffedrinkar som piggar upp

Inför kaffets dag vill vi fira med riktigt goda drinkar. Här har vi valt ut fem riktigt bra kaffedrinkar som kan ge både feststämning och mer energi för nattsudd. Vad sägs om en Kaffe Karlsson efter..

Läs mer
5 smarta dryckes-knep

5 smarta dryckes-knep

Vet du hur man snabbast kyler vinet, hur man får ut maximalt med saft från citrusfrukter eller att du kan skiva jordgubbar med en äggskärare? Vinguiden tipsar om fem smarta life hacks som underlätta..

Läs mer
Vårens och sommarens hetaste drinktrender

Vårens och sommarens hetaste drinktrender

Med sol och värme kommer ofrånkomligen suget efter att sitta i en solstol och sippa goda drinkar. Men det går ständigt nya trender i drinkvärlden och det är inte alltid lätt att hänga med. I den här..

Läs mer
Vad tänker du dricka på World Whisky Day?

Vad tänker du dricka på World Whisky Day?

World Whisky Day är dagen då vi firar uisce beatha, livets vatten, eller kort och gott whisky. Den här dagen infaller den tredje lördagen i maj, vilket i år är den 21/5. För att fira sker det massor..

Läs mer