HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Nu finns Irish Coffee på bag-in-box

Nu kan du få Irish coffee på bag-in-box. Kaffedrinken kommer färdigblandad i en 1,5-liters låda. 

Om du tillhör de som gillar Irish Coffee extra mycket är det här säkert en välkommen nyhet. Vin- och spritleverantören Anora kommer med färdigblandad Irish Coffee i en 1,5 liters bag-in-box! Grädden är det enda du behöver lägga till.

Färdiga cocktails på bag-in-box tycks vara en ny trend, varav Irish Coffee är den allra senaste.

Irish Coffee på låda innehåller som sig bör en blandning av irländsk whiskey, råsocker och kaffe. Det enda du behöver göra är att värma drycken och toppa med lättvispad grädde. Lådan är på 1,5 liter, vilket räcker till inte mindre än tolv Irish Coffee. Boxen finns i Systembolagets beställningssortiment.

Visste du att Irish Coffee började som en flygplatsdrink? Historien börjar 1942 när Joe Sheridan serverade kaffe tillsammans med whiskey vid Shannon Airport på Irland. Jack Koeppller arbetade på ett café i San Francisco när han hörde om Joe Sheridans kaffedrink och lade till grädde. Irish Coffeen var född.

Drycken är skapad av endast naturliga ingredienser och förpackningen räcker till ca 12 drinkar. Serveras uppvärmd i ett glas med lättvispad grädde på toppen.
1500 ml - 12.5% - Sockerhalt 12.1 g per 100 ml
219 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa