HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Kiss släpper egen gin – perfekt till Gin & tonic

Kiss släpper en gin som passande nog bär samma namn som bandets klassiska hitlåt från 1974. Kiss Cold Gin passar perfekt för en stark gin och tonic.
– Om gin är din grej så är det den här du ska ta. Liksom låten är den här en klassiker, säger Paul Stanley.

Hårdrocksbandet Kiss har varit duktiga på att slå mynt av sina framgångar. Inget annat rockband har satt sitt varumärke på fler produkter. Hela 3.000 olika produkter bär den ikoniska Kiss-loggan. Allt från lunchlådor och kondomer till cigarettändare har lanserats.

Nu har turen kommit till en egen gin. Den drivande kraften sägs vara Gene Simmons, eller ska vi kanske kalla honom Gin Simmons i detta sammanhang. Efter att ha släppt en egen rom häromåret bestämde sig rockgruppen för att släppa Kiss Cold Gin. Namnet är ingen slump, för Cold Gin är en av Kiss största hitlåtar genom tiderna.

Lite roligt är det förstås att Kiss gin är tillverkad i Sverige. Bakom ligger Brands For Fans Sweden som specialiserat sig på hårdrockssprit.
– I dag tar vi första steget i lanseringen av Kiss Cold Gin. Vi har under någon vecka teasat med bilder på etiketten men nu kan vi äntligen börja försäljningen och visa upp hela mästerverket. Fansen har verkligen efterfrågat denna produkt och att vi fått förtroendet av Kiss att lansera Kiss Cold Gin efter nästan fem decennier år är vi både ödmjuka och tacksamma för, säger vd Filip Lundquist.

Samma producent har också lanserat sprit i samarbete med fler hårdrocksikoner. Hårdrocksfansen kan bland annat dricka Sweden Rock Single Malt 2021, Motörhead whisky, Hammerfall Vodka och Motörhead Premium Dark Rum.

KISS Cold Gin

KISS Cold Gin

KISS Cold Gin har destillerats fem gånger där basen består av enbär, citronskal samt ett urval av noggrant utvalda kryddor.
Art.nr: 52627 - Pris: 339 kr

Ghost Juniper Gin

Ghost Juniper Gin

Kryddig smak med inslag av enbär, svartpeppar, korianderfrön och citrus.
Art.nr: 82126 - Pris: 399 kr

Motörhead Premium Dark Rum

Motörhead Premium Dark Rum

Nyanserad smak med liten sötma och tydlig fatkaraktär, inslag av torkade dadlar, vaniljfudge, arrak, muscovadosocker och apelsinskal.
Art.nr: 11450 - Pris: 399 kr

Sweden Rock 21 Single Malt Whisky Ny Amerikansk Ek Limited Edition

Sweden Rock 21 Single Malt Whisky Ny Amerikansk Ek Limited Edition

En whisky med djup smak som karaktäriseras av rostade toner, fruktighet med lätt citrus och vaniljtoner.
Art.nr: 50938 - Pris: 749 kr

Hammerfall Premium Vodka

Hammerfall Premium Vodka

HammerFall Premium Vodka har en ren och klar smak med ”spår av citrus och mandel”
Art.nr: 80475 - Pris: 399 kr


Du kanske även vill läsa dessa