HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

5 bubblare till sommaren

Aldrig är det väl godare med friska bubblor än på en varm sommardag! Här kommer alla Vinguidens favoriter för stunden. Hur många av dessa har du hunnit testa?

Vi svenskar har lärt oss älska bubblande vin. Och våra smaklökar kan numera utmanas av ett stort och allt bättre utbud, som prosecco, cava, champagne och crémant. Numera behövs ingen födelsedag eller jubileum för att vi ska våga prova ett bubbel. Det kan ju räcka med att det är en solig semesterdag, eller hur?

Ps. Du vet väl att du alltid kan beställa alla dina favoriter till närmaste Systembolag/utlämningsställe oavsett var i vårt avlånga land du väljer att semestra!

Langlois Crémant de Loire Brut

Langlois Crémant de Loire Brut

Äpple, mycket fruktorienterad, elegant med viss mineral karaktär, citrus, försvinnande liten matbitter ton, balanserad med fin fruktighet i avslut.
Art.nr: 7404 - Pris: 154 kr

Vilarnau Brut Nature Organic

Vilarnau Brut Nature Organic

Vilarnau Organic Brut Nature är helt torr – utan någon tillsats av socker – vilket gör att vinets friskhet och naturliga fruktighet får spela fritt och gör det till ett utmärkt vin att dricka till maten.
Art.nr: 7731 - Pris: 99 kr

Enzo Bartoli Rosato Organic Extra Brut

Enzo Bartoli Rosato Organic Extra Brut

Nyanserad och mycket frisk smak med inslag av hallon, smultron, och toner av blodapelsin. Serveras vid 8-10°C som aperitif, till rätter av fisk och skaldjur eller i bra sällskap precis som det är.
Art.nr: 77951 - Pris: 109 kr

Gloria Prosecco Brut

Gloria Prosecco Brut

Den snygga flaskan och utformningen på etiketten gör att denna Prosecco sticker ut lite extra och blir lätt en snackis under minglet eller middagsbjudningen! Vinet serveras som bäst väl kylt – 8–10°C.
Art.nr: 77541 - Pris: 89 kr

Alice Bardot Cuvée Belle Noire Brut

Alice Bardot Cuvée Belle Noire Brut

Fruktig smak med inslag av gula äpplen, kex, persika och grapefruktskal. Serveras vid 8-10°C som aperitif, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur.
Art.nr: 75382 - Pris: 229 kr


Du kanske även vill läsa dessa