HEM

Aktuellt

Årets bästa julkalender är äntligen här

Vad vore december utan en julkalender? Nu är det bara dagar kvar tills att vi släpper vår alldeles egna efterlängtade julkalender! I år har vi laddat kalendern med riktigt fina priser. Vad sägs till exempel om en vinkyl med plats för hela 54 flaskor? 

För att ta del av årets julkalender krävs det bara att man prenumererar på Vinguidens nyhetsbrev. Så om du vill att vänner och kollegor ska få ta del av våra spännande tävlingar, unika erbjudanden och exklusiva vintips ska du tipsa dem om att bli prenumerant idag.

Varje dag kl. 15:00, från den 1:a december fram till julafton öppnar vi en ny lucka.

– I år är Vinguidens julkalender extra magisk!, säger Monica Åhlund, vd på Vinguiden.

Något för alla vinintresserade

I julkalendern gömmer sig allt från presentkort till exklusiva rabatter och spännande tävlingar. Bakom luckorna finns bland annat:

15% rabatt på ginprovning hos Hernö Gin Bar Taysta
Tävling om presentkort på 1.000 kr Moveat
25% rabatt på Riedels Veritas-serie Vinkällan
50% rabatt på kursen DigWine Intro

Så ta chansen att göra den här julen till en riktig vinnar-jul med Vinguidens julkalender.

Om du inte är prenumerant ännu, så bli det HÄR!


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Julmat och vin? Jo, det går utmärkt!

Julmat och vin? Jo, det går utmärkt!

Enligt traditionen dricker svenskarna öl, julmust och en snaps till julmaten. Men det är många som tycker att ett glas vin smakar bättre till skinka, Jansson, lax och till och med sillen. Vi på Ving..

Läs mer
Julkalendern med  Prosecco-luckor

Julkalendern med Prosecco-luckor

Julkalendern som har gjort dundersuccé är tillbaka. Men den har varken chokladfigurer eller små teckningar bakom luckorna. I stället är det 24 små flaskor med prosecco och champagne som väntar i dec..

Läs mer
Tipsen – så slipper du köa på Systembolaget

Tipsen – så slipper du köa på Systembolaget

Beställ och handla vin, öl, sprit och glögg inför jul och nyår i tid. Systembolaget manar kunderna till framförhållning för att slippa trängsel och minska smittorisken inför storhelgerna. – Blir det..

Läs mer
Unika glöggen gjord på svensk björk

Unika glöggen gjord på svensk björk

Vill du smaka en riktigt speciell glögg i jul? Då ska du testa den jämtländska björksavsglöggen från Åre. Björksav kan faktiskt vara rena hälsokuren. Åre Glöd är en vit glögg som bäst kan beskrivas..

Läs mer
Vi listar bästa dryckerna till julbordet

Vi listar bästa dryckerna till julbordet

Här listar vi de bästa dryckerna till julbordet. Decembermörkret har smugit sig in i varenda liten vrå och julen står för dörren. Planerar du för ett traditionellt julbord på julafton? Låt oss hjälp..

Läs mer
Så fixar du julen – 8 viner att ge bort i julklapp

Så fixar du julen – 8 viner att ge bort i julklapp

Är det svårt att bestämma vilket vin du ska ge bort i jul? Det finns så mycket att välja på. Söker du rött, vitt eller rosé? Kanske en lyxig champagne? Den här listan har något av allt. Vi har samla..

Läs mer