HEM

Aktuellt

Nu finns Irish Coffee på bag-in-box

Nu kan du få Irish coffee på bag-in-box. Kaffedrinken kommer färdigblandad i en 1,5-liters låda. 

Om du tillhör de som gillar Irish Coffee extra mycket är det här säkert en välkommen nyhet. Vin- och spritleverantören Anora kommer med färdigblandad Irish Coffee i en 1,5 liters bag-in-box! Grädden är det enda du behöver lägga till.

Färdiga cocktails på bag-in-box tycks vara en ny trend, varav Irish Coffee är den allra senaste.

Irish Coffee på låda innehåller som sig bör en blandning av irländsk whiskey, råsocker och kaffe. Det enda du behöver göra är att värma drycken och toppa med lättvispad grädde. Lådan är på 1,5 liter, vilket räcker till inte mindre än tolv Irish Coffee. Boxen finns i Systembolagets beställningssortiment.

Visste du att Irish Coffee började som en flygplatsdrink? Historien börjar 1942 när Joe Sheridan serverade kaffe tillsammans med whiskey vid Shannon Airport på Irland. Jack Koeppller arbetade på ett café i San Francisco när han hörde om Joe Sheridans kaffedrink och lade till grädde. Irish Coffeen var född.

Classic Cocktails Irish Coffee
Classic Cocktails Irish Coffee
Drycken är skapad av endast naturliga ingredienser och förpackningen räcker till ca 12 drinkar. Serveras uppvärmd i ett glas med lättvispad grädde på toppen.
1500 ml - 12.5% - Sockerhalt 12.1 g per 100 ml
231 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

3 goda och enkla drinkar till kräftskivan

3 goda och enkla drinkar till kräftskivan

Öl och nubbe serveras givet på kräftskivan. Men vad sägs om några fantastiskt goda drinkar att både inleda och avsluta festligheterna med – såklart med akvavit som bas. Då håller du dig till snaps-t..

Läs mer
8 frukt-ansvärt goda drinkar

8 frukt-ansvärt goda drinkar

Äntligen sommar och sol – då finns det inte mycket som är bättre än att svalka sig med en drink. Massor av frukt, bär, juicer och färg skapar du den perfekta sommardrinken. Här är åtta fruktigt goda..

Läs mer
Så gör du Hannah Graafs nya Aurora-drink

Så gör du Hannah Graafs nya Aurora-drink

Nu kommer Hannah Graaf och Daniel Paris med sina egna drinkar hos Vau De Vill. Dessutom har stjärnkocken Erik Videgård komponerat en passande meny till drinkarna. Nu kan du dricka dem var du vill &#..

Läs mer
Drick något värmande under sportlovet

Drick något värmande under sportlovet

Snart är det dags för sportlov och då åker många familjer till fjällvärlden för att njuta av skidåkning och andra vinteraktiviteter. Efter ett par timmar i backen kan man bli sugen på något värmande..

Läs mer
Fira Gin & Tonic-dagen med 3 fantastiska drinkar

Fira Gin & Tonic-dagen med 3 fantastiska drinkar

Missa inte Svenska Gin & Tonic-dagen den 20 april. Här listar vi tre svenska ginsorter och drinkrecept att skåla in bemärkelsedagen med. 1. Klassisk Gin & Tonic med Hernö Gin   Från va..

Läs mer
Cocktailguiden – din destination för cocktails &..

Cocktailguiden – din destination för cocktails &..

Nu lanseras nya Cocktailguiden där trendspaningar, videoguider och mycket mer samlas tillsammans med spännande drinkrecept.  Inspirerande recept och tips – Vi är stolta och glada över att äntligen k..

Läs mer