HEM

Aktuellt

Här är rockälskarnas nya favoritdryck

Se hit alla rockälskare – här är drycken som är skapad för er. En mörk rom med namnet KISS Black Diamond Premium Dark Rum.
– När jag tittar på flaskan tycker jag att vi har lyckats fånga allt jag associerar med KISS: attityden, kostymerna, låtarna och sminkningen som vi alla växte upp med, säger Sari H. Wilholm på Brands For Fans.

Nu lanserar Brands For Fans en första produkt i samarbete med det ikoniska rockbandet KISS – KISS Black Diamond Premium Dark Rum. Bakom idén står en rad kända band och artister, t ex Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, Motörhead, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival.

Bolaget Brands For Fans har sen flera år tillbaka skapat framgångsrika affärer för både artister och dryckesproducenter och ryktet nådde slutligen ett av världens mest ikoniska rockband – KISS.

— Vi är otroligt stolta över det här samarbetet, säger Sari H. Wilholm på Brands For Fans. Romen är en fantastisk match med ett band som är pionjärer både musikaliskt och visuellt inom rockmusiken.

– När jag tittar på flaskan tycker jag att vi har lyckats fånga allt jag associerar med KISS: attityden, kostymerna, låtarna och sminkningen som vi alla växte upp med. Att lyssna på Black Diamond ger mig fortfarande gåshud, och romen gör mig precis lika exalterad.

Finns det något bättre sätt för ett band som släppt klassiska album sedan tidigt 70-tal och definierat generationers musiksmak över hela världen än att fira sin katalog med lanseringen av en mörk rom i premiumsegmentet, döpt efter sin mest legendariska låt?

Namnet Black Diamond kommer från avslutningslåten på KISS debutalbum från 1974. Men KISS Black Diamond Premium Dark Rum har inte bara lånat sitt namn från denna pelare inom musikhistorien, det är också en välblandad mörk rom som lagrats på ekfat upp till 15 år. Etiketten har inspirerats av bandets tidiga år, och med referenser till både scenkläder och ikonisk sminkning blir designen något alldeles extra för fansen som växt upp med KISS.

KISS Black Diamond Premium Dark Rum
KISS Black Diamond Premium Dark Rum
En smakupplevelse i flera lager med en återhållen sötma och utpräglad fatkaraktär. Väldefinierade toner av torkad aprikos, arrak, vanilj, nötter, torkade dadlar, vaniljpudding, kanel och choklad.
500 ml - 40% - Sockerhalt 2.3 g per 100 ml
349 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

5 fakta om whisky

5 fakta om whisky

Om du gillar whisky har du säkert redan koll på varför det stavas whisky på vissa ställen och whiskey på andra. Här är däremot fem lite mer okända fakta om drycken som man lär sig att älska. 1. Enor..

Läs mer
72 år gamla whiskyn säljs till rekordpris

72 år gamla whiskyn säljs till rekordpris

Det är 72 år gamla droppar – och priset är det högsta någonsin på Systembolagets dryckesauktion. The Macallan 72 Years Old Genesis Lalique Decanter är Macallans hittills äldsta buteljerade whi..

Läs mer
Fira nationaldagen med svenska drycker

Fira nationaldagen med svenska drycker

Nu är det dags att fira Sveriges nationaldag den 6 juni. Vad passar bättre än att fira med både nya och gamla svenska drycker? Nationaldrycken må vara en snaps – men svenskt vin ökar starkt. ..

Läs mer
5 kända politikers favoritdrycker

5 kända politikers favoritdrycker

Under upptakten till valet är det inte utan att man ibland funderar på vad politikens högdjur dricker när de väl tar sig ett glas. Vi har därför djupdykt i historien och luskat reda på vad några av ..

Läs mer
Sex romdrinkar för höstfesten

Sex romdrinkar för höstfesten

Här är sex grymma romdrinkar du inte får missa, komponerade av sex prominenta bartenders vid lanseringen av den nya rommen Pacto Navio. Pacto Navio, en unik rom som är lagrad i tre månader på fransk..

Läs mer
Finska vodkan – en hyllning till midsommaren

Finska vodkan – en hyllning till midsommaren

Koskenkorva skrudar upp sig med blomster lagom till sommaren. Och smaken på den nya vodkan är annorlunda, med både citrus, blommiga toner och örtighet. – Koskenkorva Vodka 7 Botanicals är den en hyl..

Läs mer