HEM

Aktuellt

Succén: Biljetterna snart slut till bubbel-mässan

Ett bubblande event med enbart mousserande vin. Den 7 mars är det premiär för Sparkling Stockholm på Stockholm Waterfront. Men om du vill gå på eventet bör du boka biljett snarast.
– Den enda tid som är kvar är kl 11-12, sen är biljetterna slut, säger Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

Sparkling Stockholm är eventet som ger plats för alla bubblande drycker du kan tänka dig: champagne, cava, crémant, prosecco och andra mousserande viner. Här får du som bubbelälskare chansen att lära dig mer om och smaka på gamla och nya favoriter inom bubbelvärlden. När eventet gjorde succé i Göteborg i oktober i fjol kände arrangörerna att konceptet måste komma även till Stockholm.

– Nu är det huvudstadens tur att få ett eget bubbelevent, säger Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor som nu arrangerar nio årligen återkommande dryckesmässor i Sverige.

Och gensvaret har varit enormt. Trots att det är drygt fem veckor kvar är biljetterna på väg att ta slut.

– Ja, vi har sålt 87 procent av biljetterna, och den enda tid som är kvar är kl 11-12. Då ska man passera entrén, men sedan får man stanna hur länge man vill, berättar Hanna Wreeth, mässansvarig för Sparkling Stockholm.

När man köper biljett får man en så kallad entrétid. Det är ett tämligen nytt fenomen, men det finns förstås en orsak:

– Vi vill att att eventet ska bli trevligare för både besökare och utställare genom att släppa in besökare på olika tider, förklarar Hanna Wreeth.

Här kan du läsa mer om Sparkling Stockholm!

Vinn biljetter till bubbel-mässan!

Vinguiden tävlar nu ut 4 stycken inträdesbiljetter till SPARKLING STOCKHOLM den 7/3. Vi drar 2 stycken vinnare som vinner 2 st flexbiljetter var och vinnarna presenteras på här på Facebook
torsdagen den 6/2.

Tävlingsregler:
Följ och gilla Vinguiden här på Facebook.
Tagga den person som du skulle vilja gå med på mässan.

Tävla här!


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa

Småpartier – bubbelfavoriter

Småpartier – bubbelfavoriter

Lagom till stora bubbelhelgen släpper Systembolaget en rad riktigt bra mousserande viner. Men det är inga stora volymer, så det gäller att skynda på. Vinguiden tipsar om inte bara de bästa, utan ock..

Läs mer
Den ultimata listan för rosa bubbel och glitter till..

Den ultimata listan för rosa bubbel och glitter till..

Maj månad betyder rosa bubbel. Dags att samla familj och vänner framför TV-apparaterna – Eurovision är här! Vi har skapat den perfekta dryckeslistan till folkfesten. Rosa bubbel, färgglad cider och ..

Läs mer
GW:s nya satsning: ett eget bubbel

GW:s nya satsning: ett eget bubbel

Först kom GW:s Röda, därefter ett vin och ett rosé. Nu drygar Leif GW Persson ut sin vinportfölj med ett bubbel. – GW:s Bubbel är ett vin avsett för det festliga tillfället, säger den folkkäre profi..

Läs mer
Efter succén – Måns Zelmerlöw lanserar Magnum

Efter succén – Måns Zelmerlöw lanserar Magnum

Efter succén med Hola MZ lanseras nu Måns Zelmerlöw cava i en ståtlig Magnumflaska. Perfekt till vinterns festligheter!  Måns Zelmerlöw är inte bara artist, programledare och vinnare av Eurovision S..

Läs mer
Gott alkoholfritt bubbel – våra bästa tips

Gott alkoholfritt bubbel – våra bästa tips

Försäljningen av alkoholfritt bubbel har ökat kraftigt det senaste decenniet. De moderna alkoholfria alternativen utmanar verkligen originalen och inget tyder på att trenden ska vända. Vi tipsar om ..

Läs mer
Blanc de blancs – ett vin som sticker ut

Blanc de blancs – ett vin som sticker ut

Vitt vin på gröna druvor, då är det väl som det ska. Eller? Inte om man är i Champagne eller andra områden där man tillverkar bubbelviner. Då är blanc de blancs, som det heter på franska, betydligt ..

Läs mer