HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Tävla & vinn en natt i juliga Rum 24 på Hotell Haymarket

Nu har du chansen att tävla om en natt i Blossas Rum 24 på Hotell Haymarket by Scandic i Stockholm. Rummet är julpyntat från golv till tak och du kan njuta av julfilmer och julmusik ihop med glöggen som alltid står framdukad.
– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys, säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

Kan du inte få nog av julen? Då har Blossa och hotell Haymarket by Scandic lösningen för dig. Rum 24 på hotellet är en juloas fylld av juliga njutningar. Vi på Vinguiden ger dig chansen att tävla om en natt i julrummet mellan den 29:e och 30:e december.

Det lyxiga dubbelrumet är julpyntat från golv till tak för att ge gästerna den maximala julkänslan. Blossa som har pyntat Rum 24 hoppas kunna ge en liten paus från julstress för att istället bara koppla av i julgransljusens sken.

– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill” säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

I Rum 24 står glöggen alltid framdukad. Du kan njuta av klassiska julfilmer och lyssna på julmusik eller ta en liten dans runt granen.

Förhoppningen är att Blossas julrum ska bli ett återkommande inslag för den som vill få känslan av jul även i februari, mars eller till och med i juli. Rummet har gått att boka för vanliga gäster, men är sedan länge fullbokat – men vi på Vinguiden ger dig en unik chans att tävla om en oförglömlig natt i Rum24.

Tävla här!

Tävlingen avslutas den 3/12 2021 och vinnaren kontaktas på mejl.


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa