HEM

Aktuellt

Tävla & vinn en natt i juliga Rum 24 på Hotell Haymarket

Nu har du chansen att tävla om en natt i Blossas Rum 24 på Hotell Haymarket by Scandic i Stockholm. Rummet är julpyntat från golv till tak och du kan njuta av julfilmer och julmusik ihop med glöggen som alltid står framdukad.
– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys, säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

Kan du inte få nog av julen? Då har Blossa och hotell Haymarket by Scandic lösningen för dig. Rum 24 på hotellet är en juloas fylld av juliga njutningar. Vi på Vinguiden ger dig chansen att tävla om en natt i julrummet mellan den 29:e och 30:e december.

Det lyxiga dubbelrumet är julpyntat från golv till tak för att ge gästerna den maximala julkänslan. Blossa som har pyntat Rum 24 hoppas kunna ge en liten paus från julstress för att istället bara koppla av i julgransljusens sken.

– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill” säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

I Rum 24 står glöggen alltid framdukad. Du kan njuta av klassiska julfilmer och lyssna på julmusik eller ta en liten dans runt granen.

Förhoppningen är att Blossas julrum ska bli ett återkommande inslag för den som vill få känslan av jul även i februari, mars eller till och med i juli. Rummet har gått att boka för vanliga gäster, men är sedan länge fullbokat – men vi på Vinguiden ger dig en unik chans att tävla om en oförglömlig natt i Rum24.

Tävla här!

Tävlingen avslutas den 3/12 2021 och vinnaren kontaktas på mejl.


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Stor guide: Vi listar årets bästa glögg

Stor guide: Vi listar årets bästa glögg

Det finns få saker som är så starkt förknippat med julen som glögg. Visst har tomten, lucia, pepparkakor och julgranen sin plats, men vi tror ändå att glöggen vinner. Här ger vi dig vår lista över j..

Läs mer
Vem får Svenska Kocklandslaget enda flaska glögg?

Vem får Svenska Kocklandslaget enda flaska glögg?

Vem som helst kan krydda upp ett vin och kalla det glögg, men när Svenska Kocklandslaget ger sig på att göra glögg kan du vara säker på att det blir något alldeles extra. Med ett noggrant utvalt Gra..

Läs mer
Premiär för glöggöl: ”Kan bli årets julöl”

Premiär för glöggöl: ”Kan bli årets julöl”

Här är julölet som är både glögg och öl på samma gång. Glögg Sour är ett samarbete mellan tre bryggerier – som hoppas på succé. – Glögg Sour blir årets julöl om ni frågar mig, säger Jona..

Läs mer
12 saker du inte visste om glögg

12 saker du inte visste om glögg

Glögg är svenskarnas mest älskade vinterdryck. På några få månader . säljs över 2,5 miljoner liter glögg. Här är 12 roliga fakta om glögg som många inte känner till. 1. Redan de gamla grekerna och r..

Läs mer
Blossa lanserar mousserande glögg

Blossa lanserar mousserande glögg

”Glubbel” är nya trenden inför julens glöggfester. Bubbelvin gifter ihop sig med glögg och skapat ett nytt juligt mousserande vin. Blossa släpper nu ett mousserande vin med härlig glöggsmak. Nu komm..

Läs mer
Gin & tonic glöggen är här

Gin & tonic glöggen är här

Älskar du både glögg och gin och tonic? Här är den perfekta glöggen för dig? Swedish Tonic släpper en speciell Gin & Tonic-glögg. Årets stora trend är att släppa glögg med olika smakinfluenser...

Läs mer