HEM

Aktuellt

Tävla & vinn en natt i juliga Rum 24 på Hotell Haymarket

Nu har du chansen att tävla om en natt i Blossas Rum 24 på Hotell Haymarket by Scandic i Stockholm. Rummet är julpyntat från golv till tak och du kan njuta av julfilmer och julmusik ihop med glöggen som alltid står framdukad.
– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys, säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

Kan du inte få nog av julen? Då har Blossa och hotell Haymarket by Scandic lösningen för dig. Rum 24 på hotellet är en juloas fylld av juliga njutningar. Vi på Vinguiden ger dig chansen att tävla om en natt i julrummet mellan den 29:e och 30:e december.

Det lyxiga dubbelrumet är julpyntat från golv till tak för att ge gästerna den maximala julkänslan. Blossa som har pyntat Rum 24 hoppas kunna ge en liten paus från julstress för att istället bara koppla av i julgransljusens sken.

– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill” säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

I Rum 24 står glöggen alltid framdukad. Du kan njuta av klassiska julfilmer och lyssna på julmusik eller ta en liten dans runt granen.

Förhoppningen är att Blossas julrum ska bli ett återkommande inslag för den som vill få känslan av jul även i februari, mars eller till och med i juli. Rummet har gått att boka för vanliga gäster, men är sedan länge fullbokat – men vi på Vinguiden ger dig en unik chans att tävla om en oförglömlig natt i Rum24.

Tävla här!

Tävlingen avslutas den 3/12 2021 och vinnaren kontaktas på mejl.


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

12 saker du inte visste om glögg

12 saker du inte visste om glögg

Glögg är svenskarnas mest älskade vinterdryck. På några få månader . säljs över 2,5 miljoner liter glögg. Här är 12 roliga fakta om glögg som många inte känner till. 1. Redan de gamla grekerna och r..

Läs mer
Årets glögg 2023 – här är de nya smakerna

Årets glögg 2023 – här är de nya smakerna

Årets glögg 2023 är här och nu avslöjar vi smakerna! Blossa och Saturnus har de senaste åren skapat kreativa och välsmakande drycker. Saturnus har ofta hittat inspiration i den nordiska naturen, med..

Läs mer
Bli full – av vitaminer – med nya hälsog..

Bli full – av vitaminer – med nya hälsog..

Nu kommer glöggen som ska boosta din hälsa. Superfruktglögg från Saturnus är full av nyttiga bär och frukter. Granatäpple, blåbär, blodapelsin och aronia är ingredienserna i Sveriges genom tiderna k..

Läs mer
Återlansering av populär glögg från Norbottens Desti..

Återlansering av populär glögg från Norbottens Desti..

Den 18 oktober återlanserar Norrbottens Destilleri, det nordligaste destilleriet i landet, sin handgjorda spritglögg Seaberry. Denna smakrika glögg har fått sin karaktär genom en harmonisk blandning..

Läs mer
Senaste Glögg-nyheterna: Blossa Brons och Vintermoji..

Senaste Glögg-nyheterna: Blossa Brons och Vintermoji..

Nu närmar sig den mysiga glöggsäsongen och de värmande nyheterna börjar dugga tätt som ett höstregn. Blossa släpper Trestjärnig Brons spetsad med whiskey. Från Saturnus kommer Vintermojito med smak ..

Läs mer
Vinguiden besöker Stockholms Bränneri

Vinguiden besöker Stockholms Bränneri

En historia vi länge varit nyfikna på är den om Stockholms Bränneri. Ni har säkert sett de oerhört vackra ginflaskorna som sedan några år tillbaka pryder hyllorna på Systembolaget. Vi tog tag i sake..

Läs mer