HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Nya melonvodkan – perfekt för fräscha vårdrinkar

Vårens och sommarens fräschaste vodkanyhet gör entré. Absolut Watermelon släpps med fruktiga och uppfriskande smaker – perfekt för drinkar.
– Smakerna i Absolut Watermelon är naturligt utvunna, säger Sophie Linnusaar, Brand Manager Absolut.

Nu skrivs ett nytt blad i sagan om Absolut Vodka. Den 13 april kommer en ny medlem i Absoluts smaksamling: Absolut Watermelon. Den nya vodkan släpps i Tillfälligt sortiment och kommer i en klassiskt Absolutformad flaska i melonrött med skalgrön text.

Innehållet går i samma stil: En kristallklar, frisk och fruktig vodka med naturlig sötma och komplexa noter av vattenmelon som ger klassiska drinkarna en ny twist.

Smaken beskrivs som len, rik och uppfriskande med en tydlig karaktär av vattenmelonjuice. Absolut Watermelon har även inslag av kryddighet och syra. För att balansera och optimera smakerna har alkoholhalten reducerats en aning, till 38 procent.

– Det är en fräsch och rolig produkt att göra en spritz- eller sodadrink av, likväl som den är en utmärkt twist till din favoritdrink, säger Sophie Linnusaar, Brand Manager Absolut.

Många kommer att avnjuta den i form av klassiska drinkar, med en nyskapande och spännande twist. Här är tre fräscha och läskande variationer med nya Absolut Watermelon.

Absolut Watermelon

Absolut Watermelon

Fruktig smak med tydlig karaktär av vattenmelon.
Art.nr: 40940 - Pris: 256 kr

Watermelon Spritz

30 ml Absolut Watermelon
90 ml mousserande vin
4 bitar vattenmelon
Garnityr: vattenmelon och mynta

Gör så här:
Muddla vattenmelonsbitarna i en shaker och addera vodkan. Sila ned i ett vinglas och toppa med mousserande vin. Dekorera med en bit vattenmelon och mynta.

Watermelon Collins

50 ml Absolut Watermelon
30 ml limejuice
20 ml sockerlag
Sodavatten eller tonic
Garnityr: basilika

Gör så här:
Fyll en shaker med is, vodka, limejuice och sockerlag. Skaka och sila ned i ett high-ball glas. Toppa med sodavatten och dekorera med basilika.

Watermelon & Soda

30 ml Absolut Watermelon
90 ml sodavatten
Garnityr: vattenmelon och en limeskiva.

Gör så här:
Häll vodka och soda i ett glas och toppa med is. Dekorera med en bit vattenmelon och en skiva lime.


Du kanske även vill läsa dessa