HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Hårdrocksölet – med skivomslag som kapsyler

Älskar du både öl och hårdrock? Grattis, nu kommer alla Iron Maidens album som ölkapsyler. Ölet Trooper säljs sedan flera år tillbaka på Systembolaget.

För att fira vart och ett av Iron Maidens ikoniska studioalbum kommer ölet Trooper och Robinsons Brewery med exklusiva samlarflaskor. Alla Trooper-öl som släpptes i oktober, inklusive Halloween-inspirerade Day of the Dead-flaskor med begränsad utgåva kom med unika samlarkapsyler som hyllar bandets album.

Samlare kan också köpa en exklusiv samlarram från Robinsons Brewery för att visa upp sina flaskor. Lanseringen av flaskor sammanfaller med Iron Maidens pågående ‘Legacy of The Beast’-turné och den nyligen släppta studiokollektionen.

– Iron Maiden och Trooper fans är några av de mest hängivna och passionerade i världen, så vi ville skapa något helt nytt och annorlunda för dem. Iron Maiden är så ikoniskt, och att skapa flaskor är bara ett av de sätt vi ville fira bandet och dess fantastiska konstverk, säger Sam Kennerley, Trooper Brand Manager.

Sångaren Bruce Dickinson är en riktig ale-entusiast och har hjälpt till att utveckla en öl med ett verkligt djup karaktär.

Knäckig smak med inslag av sirapslimpa, torkad frukt och mandarin.
330 ml - 4.7% -
24.90 kr

Maltig, rostad smak med inslag av kavring, choklad, kaffe, torkad frukt, lakrits och apelsin.
500 ml - 4.5% -
39.90 kr

Maltig, rostad smak med inslag av kavring, apelsin- mandarinskal, jäst och kolakaramell
500 ml - 4.7% -
31.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa