HEM

Aktuellt

Lys upp hösten med Disco Bubbles

Vår räddning i höstmörkret är här.  Äntligen har vi nöjet att presentera Disco Bubbles Brut – ett prisvärt, franskt, torrt bubbel med en självlysande disco-etikett!

Torrt bubbel med självlysande etikett

Etiketten på Disco Bubbles är tryckt med fluorescerande färg som laddas i dagsljus och belysning. När sedan mörkret infaller lyser flaskan upp som en lysande discokula! En garanterad hit för höstens alla festligheter.

Vinet håller hög kvalitet och är klassat som en Brut vilket innebär att den är torr men ändå fruktig. Den är även en så kallad Blanc de Blancs, vilket innebär att vinet helt är gjort på gröna druvor. I detta fall är det Chardonnay och Pinot Blanc som ger ett friskt men ändå generöst bubbel. Vinet kan lagras, men är gott att dricka redan nu.

Disco Bubbles passar lika bra för sig självt som med plockmat. Men den festligaste matchningen är givetvis popcorn, salta pinnar och chips!

Glöm inte att ”ladda” etiketten en stund i dagsljus eller belysning för maximal disco-feeling i höstmörkret!

Disco Bubbles Brut
Disco Bubbles Brut
Friskt och generöst bubbel gjort på Chardonnay och Pinot Blanc. Torr med fruktig karaktär. Serveras som sällskapsdryck eller tillsammans med plockmat. Bäst matchas vinet med salta snacks – allra helst popcorn, salta pinnar och chips. Tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment.
750 ml - 11% - Sockerhalt 0.7 g per 100 ml
69 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Vinguiden löser bubbelpaniken

Vinguiden löser bubbelpaniken

Bubbelpanik? Lugn, vi löser det. Vinguiden rekommenderar fem av de bästa champagnerna som finns i Systembolagets fasta sortiment. Men skynda, snart tar året slut. Visst ska det drickas bubbel när kl..

Läs mer
Cava hittar sin identitet

Cava hittar sin identitet

Nej, cava är inte en budgetchampagne. Cava är ett mousserande vin från Spanien men där förutsättningarna är helt olika dem i Champagne. Det enda gemensamma är bubblorna. Och kanske ett festligt till..

Läs mer
Gott alkoholfritt bubbel – våra bästa tips

Gott alkoholfritt bubbel – våra bästa tips

Försäljningen av alkoholfritt bubbel har ökat kraftigt det senaste decenniet. De moderna alkoholfria alternativen utmanar verkligen originalen och inget tyder på att trenden ska vända. Vi tipsar om ..

Läs mer
Fixa bästa snacksen till bubblet – 3 favoriter

Fixa bästa snacksen till bubblet – 3 favoriter

Det är mellotider och dags för snacks och bubbel. Oavsett om du vill slå på stort eller ha ett firande i all enkelhet har vi lösningen för dig. Vi har valt ut en cava, en prosecco och en champagne o..

Läs mer
Bästa bubblet just nu

Bästa bubblet just nu

Systembolagets sortiment med champagne är i ständig förändring. Nu lanseras en del spännande bubbel på monopolets beställningssortiment. Vinguiden provar kontinuerligt och tipsar om både gammalt och..

Läs mer
Okända italienska bubblet – lika bra som champ..

Okända italienska bubblet – lika bra som champ..

Det är Italiens svar på champagne, men trots sin höga kvalitet är Franciacorta något okänt för oss i Sverige. Läs den spännande historien om bubblet som fler borde upptäcka. Franciacorta anses av må..

Läs mer