Sveriges största vinguide

Vintips från Systembolagets hela sortiment, direkt i din mejlkorg

Jill Johnson och tre utvalda viner

Hur smakar ett vin från 1998, samma år som Jill Johnson vinner den svenska melodifestivalen med låten “Kärleken är”? Varför har italienska viner funnit sin väg till Jill Johnsons hjärta? Vilken är den självklara kopplingen mellan Jill och vin från Grekland? Vi vet.

I vinvärlden använder vi gärna termer som elegans, unik personlighet, oemotståndlig karaktär och förföriskt inbjudande. Vi svänger oss även med uttryck som makalöst, toppklass, briljans och världsklass för att beskriva mötet med ett väl utvalt vin.

Alla dessa uttryck passar lika bra för en beskrivning av dagens gäst i Ett bord för två. Våra damer och herrar, låt oss presentera en kvinna som utgör själva essensen av stil och klass och som dessutom har rätta glimten i ögat. The one and only, Jill Johnson!

Vin som provades i podden

Andra poddar i serien

Programserier

Så här beställer du vin

Välj ditt vin och klicka Beställ. Vinet läggs i en varukorg hos Systembolaget, där du slutför beställningen. Du väljer i vilken butik du vill hämta och betala dina viner. Du kan även välja hemleverans. Enkelt, tryggt och fullständigt lagligt.

  • Sök, hitta och välj ditt vin

  • Lägg i korgen på Systembolaget och beställ

  • Hämta och betala på valt systembolag