HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Skicka hälsning med flaskpost – ”perfekt i coronatider”

Nu har du chansen att skicka flaskpost till någon du tycker om.
– Det är fortfarande många som inte haft möjligheten att träffa släkt och vänner på länge. Vi tycker flaskpost är ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning till dem man håller kär i tider av social distansering, säger Louise Eckerbom, varumärkesansvarig för Falcon.

De mysiga höst- och vinterkvällarna inför julen närmar sig, men den pågående pandemin gör det svårt att träffa nära och kära. Därför ger Falcon alla möjligheten att skicka en alkoholfri öl till någon man tycker om. Med start 4 november kan personer runt om i Sverige skicka en flaskpost – en alkoholfri öl tillsammans med en personlig hälsning – till nära och kära runt om i landet.

– Vi har tagit fram unika flaskposter som man kan skicka till någon som man håller kär, säger Louise Eckerbom, varumärkesansvarig för Falcon. Det är fortfarande många som inte haft möjligheten att träffa släkt och vänner på länge. Vi tycker flaskpost är ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning till dem man håller kär i tider av social distansering.

För drygt tio år sedan tog Falcon J-dagen till Sverige. Vad är J-dagen? undrar förstås du. Jo, J-dagens historia tog sin början i Danmark 1979, i form av en enkel julhälsning på ett vykort från Tuborg. Några år senare lanserades Tuborg Juleøl och 1989 etablerades begreppet J-dagen som ett julölsevenemang i Danmark. I Falcons tappning har J-dagen, sedan drygt tio år, varit en folkfest i Falkenberg med bland annat ett välbesökt fackeltåg och utkörning av årets julöl med häst och vagn till Falkenbergs restauranger.

– Vår julöl kommer självklart fortfarande att finnas på krogarna i Falkenberg och runt om i landet, men hästarna får stanna hem i år, de har fått lite extra gott havre, säger Louise Eckerbom, varumärkesansvarig för Falcon.

Under en tvåveckorsperiod, mellan den 4 till 20 november, har svenskarna möjlighet att skicka en alkoholfri Falcon Vinterbrygd via Falcons hemsida. Man fyller bara i namn och adress och har även möjlighet att skriva en personlig hälsning. Varje flaska som skickas är unik och dekoreras med mottagarens namn på flaskhalsens etikett. Flaskposten går att beställa kostnadsfritt via Falcons hemsida.

Åldersgränsen för att skicka och ta emot försändelser är 25 år.


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa