HEM

Nu kommer den uppkopplade vinkylen

Med SmegConnect får du hjälp att bygga den perfekta vinsamlingen. Ett tips är att utgå från formeln 40% med viner att dricka nu, 40% inom närmsta tiden och 20% som ska ligga i 5-10 år, säger sommelieren Mario E. Moroni.

Med den nya uppkopplade vinkylen får du perfekt digital hjälp att bygga din vinsamling. Du kan även synka din samling till sociala medier.

Kocken och entreprenören, Pontus Frithiof och sommelieren och vinexperten Mario E. Moroni tipsar om vad man ska tänka på innan man startar sin vinsamling.
– Självklart är det roligt att starta en vinslamling med viner som man ska dricka om 5-10 år, men det är viktigt att också ha viner hemma som man kan dricka idag eller imorgon. Har man inte det är risken att man dricker Bra viner för tidigt innan dom har uppnått sin potential. Ett tips är att utgå från formeln 40% med viner att dricka nu, 40% inom närmsta tiden och 20% som ska ligga i 5-10 år.

Vinkylen har italiensk design och Smeg lovar att den har den mest avancerade tekniken för att förvara sin värdefulla vinsamling och en app för att kultivera vinpassionen.

Du kan också kontrollera både serveringstemperatur och förvaringstemperatur digitalt.
– SmegConnect är ett intelligent och lättstyrt system som hjälper dig lagra dina viner optimalt. Du skriver enkelt in i appen vad du ska laga för mat och då matchar den med det vinet du har hemma som passar bäst, detta kommer att ge dig förutsättningar till att nå bättre vinupplevelser, säger Pontus Frithiof och Mario E. Moroni.