HEM

Aktuellt

Veckans drink: ELIN blåbär & svarta vinbär

Undrar du hur skogens friskhet och solens sötma smakar? Då ska du prova cidern Elin Blåbär & Svarta Vinbär. Denna svenskproducerade cider passar utmärkt både som sällskapsdryck och till blåbärspaj med vaniljsås. Med dess designerburk och innovativa innehåll kommer den garanterat bli en välbekant färgklick på vårens och sommarens sammankomster!

Utbudet av cider har de senaste åren visserligen vuxit, men det är inte ofta du som konsument får smaka på något som känns riktigt nytt och innovativt. Men svenskproducerade Elin Blåbär & Svarta Vinbär, lovar att skaka om den svenska cidermarknaden. Cidern helt ekologisk, baserad på svenskt äppelvin och smaksatt med blåbär och svarta vinbär från Sveriges natur. Kombinationen ger en söt och bärig smak, och med sina toner av skogshallon får den även en välkommen syrlighet. Givetvis är cidern också helt vegansk.

Burkens design utmärker sig med sina konstnärligt målade blåbärskvistar på vit bakgrund, och är lika omsorgsfullt skapad som innehållet. Tillverkaren Umida Group är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser. ELIN Blåbär & Svarta Vinbär är inget undantag.

Elin Blåbär Svarta Vinbär
Elin Blåbär Svarta Vinbär
Doft: Bärig doft med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

Smak: Bärig, söt smak med inslag av svarta vinbär, blåbär och hallon.

250 ml - 4.5% - Sockerhalt 10.4 g per 100 ml
19.90 kr


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa

Veckans drink: Aperol Spritz

Veckans drink: Aperol Spritz

Njut av ett klassiskt recept på Aperol Spritz; drinken som är norra Italiens mest serverade sommardrink! Aperol Spritz är dessutom 2019 års mest googlade dryck och mat i Sverige! Aperol Spritz är en..

Läs mer
Så blandar du drinken från sommarplågan

Så blandar du drinken från sommarplågan

Låten ”Sunnanvind” har blivit rena sommarplågan i år. Bandet Mares från Uppsala sjunger om Cava och Aperol och då kan det väl inte bli annat än succé? Faktum är att svenska sommarhitar ofta innehåll..

Läs mer
Hard seltzers – drycken som gör braksuccé

Hard seltzers – drycken som gör braksuccé

Här är nya trenden som fullkomligt exploderat i Sverige. Hard seltzer tycks vara drycken på allas läppar i sommar. Men vad är det egentligen? Vinguiden reder ut historien bakom den nya uppfriskande ..

Läs mer
Sätt fart på sommarfesten med våra lyxiga bålrecept..

Sätt fart på sommarfesten med våra lyxiga bålrecept..

Vad passar bättre på sommaren än en uppfriskande bål? Den är snabb att röra ihop och passar bra som såväl fördrink som törstsläckare på strandfesten. Här är tre suveräna bålrecept, både med och utan..

Läs mer
De skapar vin av bortglömda frukter

De skapar vin av bortglömda frukter

De två unga killarna älskar vin, men ville skapa något nytt och unikt. Så de började plocka frukter från övergivna svenska fruktodlingar – och nu gör deras fruktviner succé på Systembolaget. – Vi an..

Läs mer
Så gör du Hannah Graafs nya Aurora-drink

Så gör du Hannah Graafs nya Aurora-drink

Nu kommer Hannah Graaf och Daniel Paris med sina egna drinkar hos Vau De Vill. Dessutom har stjärnkocken Erik Videgård komponerat en passande meny till drinkarna. Nu kan du dricka dem var du vill &#..

Läs mer