HEM

Aktuellt

Här är Arsenals eget officiella ölmärke

Arsenal får sitt eget officiella öl. Camden Town Brewery kommer att säljas på alla hemmamatcher.
– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare en dag vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar skulle jag trott att du var galen, säger bryggeriets grundare Jasper Cuppaidge.

En av Arsenals senaste sponsorer är Camden Town Brewery. Nu går samarbetet ett steg längre och bryggeriet blir Arsenals officiella ölmärke och Camden Hell’s Lager blir det officiella ölet.

Camden Town Brewerys öl kommer att säljas på Emirates Stadium med start denna säsong.

Ölmärket har växt som en raket i Storbritannien och startade så sent som 2010 i en källare av Jasper Cuppaidge i hans pub The Horseshoe.

Camden Town Brewery startar nu en supportertävling som erbjuder en säsongsbiljett, gratis öl vid varje hemmamatch.

– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare i norra London en dag vskulle vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar, hade jag trott att du var galen, men jag skulle ha älskat idén, säger grundaren Jasper Cuppaidge.

– Partnerskapet med Arsenal markerar ett enormt ögonblick både för mig och för hela teamet på Camden Town Brewery och vi vill dela våra fantastiska öl och en bättre ölupplevelse med alla supportrar som jag själv.

Bryggeriet har vuxit snabbt och erbjuder nu fyra olika ölsorter inklusive Hell’s Lager.

– Att samarbeta med det lokala och enormt kända Camden Town Brewery är väldigt spännande. Camdens entusiasm är infektiös och deras önskan att stödja våra fans är tydlig säger Peter Silverstone, kommersiell direktör för Arsenal.


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa

Islänningarnas spännande veteöl: ”Ett av värld..

Islänningarnas spännande veteöl: ”Ett av värld..

Skapas ett av världens bästa veteöl bara några mil från polcirkeln? Ja, det menar isländska bryggeriet Einstök. – Kvalitet är viktigare än kvantitet, det har gett oss fans över hela världen och dess..

Läs mer
Älskar du också stout? Här är 8 favoriter du inte få..

Älskar du också stout? Här är 8 favoriter du inte få..

När man nämner stout går tankarna till ett sött, mörkt öl som ger en fyllig mättnadskänsla. Den här ölsorten dök upp redan på 1700-talet och blev snabbt populär bland öldrickare för sin smak och sta..

Läs mer
254 förlorade körkort  på elsparkcykeln

254 förlorade körkort på elsparkcykeln

Oktoberfesten i München är över för den här gången. 6,3 miljoner gäster har festat i två veckor och tillsammans druckit 7,5 miljoner liter öl. Men festen kommer med en baksida: 254 besökare förlorad..

Läs mer
Efter succén –  visar rätta färgerna med alkoh..

Efter succén – visar rätta färgerna med alkoh..

Prisvinnande alkoholfri öl som sålde över en miljon flaskor i fjol. Big Drop är succén som nu vill sticka ut lite extra i hyllorna med modern design och grälla färger. – Vi ville ha en förpackning s..

Läs mer
Äntligen högsäsong för grapefrukt! Här är våra favor..

Äntligen högsäsong för grapefrukt! Här är våra favor..

Vi bara älskar grapefrukt. Denna vackra, färgglada citrusfrukt som är söt, sur och bitter – ja, allt på en och samma gång. Nu när det är högsäsong för citrusfrukter vill vi passa på att slå ett slag..

Läs mer
Så matchar du suröl och mat – 5 oslagbara kombinatio..

Så matchar du suröl och mat – 5 oslagbara kombinatio..

Suröl, eller syrligt öl som det också kallas, smakar inte som vanligt öl. Hemligheten bakom den speciella karaktären kommer från bryggningsprocessen, där man elegant sänker pH-värdet på ölet genom a..

Läs mer