HEM

Vintermingel på The Winery Hotel

Vinguiden.com har än en gång bjudit in till mingel på The Winery Hotel i Solna! Tio minuter efter att inbjudan nått våra 250 000 kunder hade 1 000 personer anmält sitt intresse. Hundra lyckliga fick plats och den här gången frestade vi med vintertema och hela sju sorters viner (vi jobbar inte med kakor) samt hotellets eget rödvin.

Det börjar bli en trevlig vana, det här att möta våra kunder och prenumeranter in real life – och vi gör det med fördel på världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad, The Winery Hotel. Köerna växte långa till detta vineri, där guiden David Ejnar på sitt trivsamma sätt gav våra gäster en inblick i druvans väg från skörd till flaska. Stort intresse väckte också de goda dryckerna – förstås – som våra duktiga sommelierer med stor kunnighet kunde bjuda på.

Goda viner och glada miner

Här är några glimtar från lördagseftermiddagen på vinhotellet. Och här klickar ni för att komma till alla viner från Janake Wine Group som serverades under kvällen.


Vinguidens personal på plats, strax innan portarna öppnade.


Varmt välkomna på vintermingel!
Pol Remy, ett populärt mousserande vitt vin.


Johan Franco Cereceda bjöd bland annat på Pol Remy.


En röd favorit på minglet, Primo Parziale Appassimento.Michael Anderquim bjöd på Gran Maestro Appassimento Bianco och ett leende.


Champagne De Saint Gall Brut Rosé och Cielo Prosecco 1530 on the rocks.


Karin Karlsson Björklin frestade med Cielo Prosecco 1530.


Niklas Nordlander bjöd på Pongrácz Rosé och Pongrácz Brut.

Självklarhet på event – en goodiebag med vin-smått-och-gott och färsk saltlakrits från Lakritskungen.