HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Vinnaren korad i Fontanafredda tävling

Klicka på pilen för att läsa mer

Vinnaren är korad i tävlingen om en resa till Italien, Fontanafredda och OS i Turin.
Mats Ekström i Vetlanda är den lycklige vinnaren som får besöka Fontanafredda i det vackra Piemonte och se Tre Kronor live i OS.

Juryn hade ett hårt jobb att kora vinnaren av tävlingen. Över 1100 bidrag tog vi emot. Motiveringen som till slut föll juryn mest i smaken och därmed vann lyder:
Hockey av världsklass.
Prova goda viner i snygg stass.
Njut, lev och lär.
Till Italien med Fontanafredda det kanske bär.

Mats kommer att bo Fontanafredda. En visning av egendomen samt en grym vinprovning kommer han få ta del av.

För alla oss som inte vann – ja, vi får väl trösta oss med ett besök på vårt lokala Systembolag – och där inhandla något av Fontanafreddas ypperliga viner. Kanske Briccotondo Barbera (art.nr 2773, 69 kr), eller en Eremo Langhe Rosso (art.nr 42361, 89 kr) eller om plånboken tillåter njuta en Barolo Serralunga (art.nr 2305, 224 kr). Och så drömma oss till Italien…

Briccotondo Barbera fick av Expressen 5 getingar och klassades i Metro som en av höstens vinnare. Njut den till maten. Gärna något italienskt, kanske en kalvkotlett med färsk salvia.

Ett Fynd! skrev Allt om Mat (2005-10-19) om Barolo Serralunga. Och dekorerade vinet till årets snyggaste upprustning. Fylligt med krsftiga tanniner. Gott.

Vinguiden.com gratulerar Mats till vinsten och hoppas han får en fantastisk resa med stora upplevelser, stora smaker. Helt enkelt underbart.
Vi är inte lite avundsjuka…

Vinguiden.com