HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Sommar, sol och massor av tillfällen till fest!

Klicka på pilen för att läsa mer

Vinguiden.com tycker det är gott om tillfällen såhär års att dricka gott och bubbligt – sen är det lite extra romantiskt om det även är rosa?
Vi har några festtips för den som gillar Frukost-på-sängen-romantik, Picknick-romantik, eller helt vanlig vardags-romantik.

Frukost-på-sängen-romantik
Alla behöver sin dos av uppmärksamhet. Det finns inget så fruktbart som att göra de där små sakerna och ge bevis på uppskattning. Bjud mannen eller kvinnan i ditt liv på en romantisk skål med rosa bubblor – en helt oförväntad morgon. Det förgyller!
Tilltugg: rostat bröd med hallonmarmelad.

Picknick-romantik
Fira våren tillsammans med dina vänner. Damma av picknickkorgen och tänk i nya banor. Byt ut det vita vinet mot ett bubbligt rosa, byt ut den röd och vitrutiga duken mot en rosa och vit istället. Ring alla vänner och bok upp en onsdagseftermiddag.
Tilltugg: bred Philadelphia ost på formbröd, lägg sedan en skiva gravad lax ovanpå. Stansa sedan snitten som ett hjärta med hjälp av en pepparkaksform. Och efter det bjud på jordgubbar.

Vardagsromantik
Gå upp, duscha, klä på sig, klä på barn, lämna barn, åka till jobbet, jobba, åka hem från jobbet, hämta barn, laga middag…… ibland kan vardagen te sig något rutinartat. På gott och ont. Rutiner är skönt att ha, men ibland är det nödvändigt att bryta dem. Ett glas mousserande och några geléhallon i trevligt sällskap är ett utmärkt sätt att avsluta och summera veckan på.

Väninnelyx
Handen på hjärtat. Hur ofta träffar du alla dina härliga väninnor och bara gör något tillsammans med dem? Låt nästa gång bli ditt initiativ. Starta en härlig kväll hemma hos dig själv. Häll upp mjuka, färska marshmallows i en snygg skål och lägg en flaska rosa bubbel på kylning.

På-jobbet-lyx
Orderklockan ringer mer än någonsin den här gången. Äntligen – vi fick in ordern som alla jobbat stenhårt för att ro i land… Uppskattning är på sin plats!

Bröllopsskålen
Vad kan vara mer romantiskt och passande…

Text: Magnus Bergquist – omarbetning av pressrelease från Berntson AB
Bild: Berntson AB