HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Smirnoff Blueberry Vodka

Klicka på pilen för att läsa mer

Höstens färger är blå. Och om förra årets blev onödigt så, kanske årets blir mer lugn, trygg och modest. Redan nu, i de avslappnade övergången kring september anas en pulssänkning bort från den åderspända juni juli ? då allt skulle hända i ett centrum av hets.

Redan regnet på rutan utanför kan dessa tider kännas lugnande och rofyllt att åter få tillåtelse att bara vara utan krav på prestation.

Och för svampplockare, trägårdsskördare och älgjaktsströvare landar året bland gulröda brinnande löv och barrstick i själen.

Allt naturen ger kan ackompanjeras med kraftiga rödviner, eller friskare vita. Shiraz är rödvinsdruvan på mångas läppar såhär års, och dess peppriga blåsvarta smak kan vagga oroliga sommarbeduiner hem till oaser av lugn.

Smirnoff ? det enorma vodkaföretaget ? tar steget ner i myllan och hittar blå bär den här hösten som de ämnar leverera till oss i nyheten Smirnoff Blueberry Vodka. Den första oktober kommer den finnas på utvalda restaurannger runt om i landet, för att under vintern finnas att köpa via Systembolaget Beställningssortiment.

Cocktailguiden.com har redan försätts med drinkar att smaksättas med den nya favoriten.