HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Smirnoff Blacks nya design

Klicka på pilen för att läsa mer

Våren 2008 kom Smirnoff Black i en ny elegant flaska som ska förstärka känslan av vodkans karaktäriska
egenskaper: den höga kvaliteten och dess rika arv. Smirnoff Black är en premiumvodka, omsorgsfullt framtagen genom en över hundra år gammal rysk destilleringsmetod. Resultatet är en vodka med en mjuk och harmonisk smak

Smirnoff Blacks nya design, med flaskans dekoration i svart och guld, ska andas historia, kvalitet och premium. Iögonfallande på den nya flaskan är den stiliga dekorationen med en örnsköld i guld. Flaskans nya design har också en starkare koppling till produktens 150 år gamla destilleringsmetod, som gör Smirnoff Black så unik från annan vodka på marknaden. Ytterligare ett nytt inslag är att man nu använder ett högkvalitativt glas som ger flaskan ett mer exklusivt intryck och förhöjer premiumkänslan.

? Den nya designen är tänkt att tydligare reflektera Smirnoff Blacks kvalitet, historia och ursprung och bättre återspegla vodkans unika karaktär. Jag hoppas och tror att den nya designen kommer att uppskattas av våra svenska konsumenter, säger Cydney Sloane, marknadschef på Diageo.

Nyckeln till Smirnoff Blacks unika karaktär är den återupplivade gamla och lovordade ryska destilleringsmetoden med små tillverkningsserier och destillering i kopparkärl. Metoden framhäver råvarornas naturliga arom och ger vodkan dess runda och varma karaktär. Vodkan som framställdes enligt denna destilleringsmetod avnjöts redan under den ryska guldåldern på 1700-talet av den ryska aristokratin och av självaste tsaren.

Smirnoff Black i ny kostym når den svenska marknaden i mars 2008. Vodkan serveras på utvalda restauranger och krogar i Sverige och ingår i Systembolagets ordinarie sortiment. Priset är 259 kronor för 700 ml. Varunummer är 73.