HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Sjungom studentens lyckliga dar!

Klicka på pilen för att läsa mer

Dagen då man tar studenten minns man för evigt, för på den dagen känner man sig vuxen på riktigt. Då är det naturligt att ta steget in i den stora världen med ett glas porlande Champagne. Och du, gästerna på den stora dagen känner sig extra välkomna med ett glas mousserande i handen.

Vinguiden.com tipsar om dessa tre mousserande festliga drycker:
Taittinger Brut Réserve
Art. nr: 7422
Pris: 310:00
Äkta Champagne från den anrika familjen Taittinger i Reims. Elegant, torr och fruktig smak med utmärkt balans och fin mousse. Champagne Taittinger är favoritdrycken på inneställen som bl.a. Café Opera och Sturehof, och det självklara valet för Martin Stenmarck efter Schlagervinsten i den svenska uttagningen!

Sartori Prosecco di Valdobbiadene
Art. nr: 7521
Pris: 89:00
Italienskt torrt bubbel med frisk, fruktig doft och härlig och rik smak. Prosecco är en klassisk mousserande fördrink i Italien och serveras dessutom ofta som ingrediens i den persikosmakande drinken Bellini.
Läs Cocktailguiden.com:s recept på Bellini här »»

Marqués de Monistrol Rosé Reserva
Art. nr: 7415
Pris: 69:00
Cava är Spaniens version av mousserande vin. Denna rosécava har en fruktig smak och små, intensiva bubblor. Rosébubbel ger en känsla av flärd, och är fantastiskt uppfriskande en varm försommardag. En fest med mousserande rosé är en lyckad fest!