HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Sänkt pris på Beringer

Klicka på pilen för att läsa mer

Nu har priset på det amerikanska kvalitetsvinet Beringer sänkts med hela 10 till 20 kronor per flaska. Har du inte prövat Beringer på länge är det hög tid att göra det nu. Lika hög kvalitet som tidigare men till MYCKET bra priser.

Beringer North Coast Pinot Noir 2000 (art.nr 22261). Kostade tidigare 149 kr. Nu endast 139 kr! Ett riktigt bra amerikanskt vin till lax eller fågel.

Beringer Napa Valley Chardonnay 1999 (art.nr 22262). Har sänkts till väl värda 129 kr, från att tidigare kostat 150 kr. Chardonnay har ju på senare år blivit synonymt med, och det självklara valet för urban jungle people, inte minst sen flickorna i Sex ’n’ the City självklart och chickt beställer en Chardonnay så fort de ska läska sig i någon bar.

Beringer Stone Cellars Shiraz/Cabernet Sauvignon 2000 (art.nr 22289)
Har kostat 89 kr, nu har det passerat den osynliga gränsen 80, och lagt sig på 79 kr. Ett bra val för dig som gillar grillat även på vinterhalvåret. Shiraz druvan är en riktigt pepprig hit för dej som vill prova något med lite mer edge.

Beringer Founders Estate Zinfandel 2000 (art nr: 6718)
Detta vin har inte prissänkts , men ligger kvar på åtråvärda 99 kr…
Kan med fördel drickas till älgsteken, eller en väl lagrad ost.

Dags att fynda
Jag har länge varit förtjust i amerikanska viner, och då med hjärtat som ledstjärna ofta valt Beringer. Nu, efter prissänkningen, kan jag även fortsätta dricka amerikanskt och känna att jag ÄVEN gör en god ekonomisk affär. Dags med andra ord att ta bilen till närmsta självplock och fylla skuffen, så att man har att tillgå under kyliga vinterkvällar framför spraket i kakelugnen.

Text: Magnus Bergquist, Publisist Vinguiden.com
Bild: www.arvid-nordquist.se