HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Oktoberfest – lagerrensning på tyskt öl

Klicka på pilen för att läsa mer

Så här i Oktoberfest-tider vill vi, i samarbete med Cybeerwine, passa på att erbjuda tyskt öl till riktigt, riktigt, låga priser. Cybeerwine rensar just nu lagret av Schwelmer-öl som du får handla för halva priset! Fyra lådor till priset av två! (Skatt för alla fyra måste förstås betalas). Viktigt att tänka på är att ölens bäst-före datum är 2004-08-12, vilket inte innebär att ölen är dålig men att den bör drickas upp i år. Så ett tips är att inte köpa mer än vad som går åt de närmaste två tre månaderna.

Ordna en egen Oktoberfest
Gå ihop med dina grannar eller arbetskamrater om en beställning. Kom ihåg att alla ordrar över 4000 kronor levereras fraktfritt (och då blir det riktigt billigt…) Fraktkostnaden per flaska sjunker också ju mer du beställer vid ett och samma tillälle.

Exempel på fraktkostnader vid olika ordrar hittar du längst ner på den här sidan.

Schwelmer PilsSchwelmer Pils är bryggeriet Schwelmers absoluta klassiker. Brygd i bästa pilsnertradition och förädlat med aromatisk humle.
Säljs, liksom även flaskorna nedan i den lilla typiskt tyska 33-centilitersflaskan.

Tillverkare: Bruerei Schwelm
Alkoholprocent: 4.7%
Skattefritt pris/flaska: 3.07 kr
Pris inklusive skatt: 5.34 kr
Förpackningens storlek: 96 x 0.33 Liter
Klicka här för att beställa 4 flak Schwelmer Pils till priset av 2!

Schwelmer BernsteinDen bärnstensfärgade ölen för alla de som har en svaghet för särskilt friska smakupplevelser. Specialmalt och utvald aromatisk humle ger en fullödig ölnjutning som saknar motstycke.

Tillverkare: Bruerei Schwelm
Alkoholprocent: 4.8%
Skattefritt pris/flaska: 3.07 kr
Pris inklusive skatt: 5.40 kr
Förpackningens storlek: 96 x 0.33 Liter
Klicka här för att beställa 4 flak Schwelmer Bernstein till priset av 2!

Schwelmer AltDen örtiga specialiteten för vänner av ”Altbier”. Schwelmer Alt är lite alkoholsvagare än både Pils och Bernstein (och hamnar därför i en lägre skatteklass). Rikigt uppfriskande och bryggd med milda örter i bästa Schwelmers-stil.

Tillverkare: Bruerei Schwelm
Alkoholprocent: 4.2%
Skattefritt pris/flaska: 3.07 kr
Pris inklusive skatt: 5.11 kr
Förpackningens storlek: 96 x 0.33 Liter
Klicka här för att beställa 4 flak Schwelmer Alt till priset av 2!

TransportkostnadenMånga har frågat oss om transportkostnaden när man beställer vin och öl via Vinguiden.com och Cybeerwine.

Det allra enklaste sättet att ta reda på hur hög kostanden blir, är att klicka på knappen Korg. Då ser du den exakta transportkostanden för din order. Om du tycker kostnaden blir för hög, kan du antingen ta bort ordern (genom att klicka på Ta bort) eller välja att gå ihop med flera och få till en fraktfri order.

I just det här fallet med denna oslagbart billiga öl, så behöver du beställa hela 24 flak öl för att komma upp i en fraktfri order på över 4000 kr. Det motsvarar 480 ölflaskor.