HEM

Mat & rörelse i svensk tappning

Klicka på pilen för att läsa mer.

Oroväckande många butikskedjor lämnar landet, intresset för Sverige minskar. Tur att vi har Konsum eller ska vi säga Coop nu?

Eivor Bertilsson, Coop Forum.
Mässans största monter, som alltid. Eivor är förvånad över att inte fler matleverantörer finns representerade. Förklaringen tror hon är att fler matkedjor blivit uppköpta och att den svenska marknaden i och med det inte är lika intressant.

Coop satsar däremot rejält och visar deras sous-videmat för dagens stressade konsument samt nyrenessans för den gamla klassikern Vår Kokbok. Det är ett nytt konsum vi ser, intagen i Europeiska Coopkedjan står de fortfarande som helägda av meddlemmarna MedMera.
Vi vill satsa på folk i tiden som medvetet väljer bra mat välbalanserad, fettsnål gärna i kombination med motion. Vi kommer även att figurera på Friskvårdsmässan i februari, fyller hon i, innan hon måste hasta vidare. Sous-vidematen har tagit slut men varken energin eller orken det märks att Eivor lever som hon lär.

Text: Josephine Nordlind
Foto: Örs Gubás

Så här beställer du vin

Välj ditt vin och klicka Beställ. Vinet läggs i en varukorg hos Systembolaget, där du slutför beställningen. Du väljer i vilken butik du vill hämta och betala dina viner. Du kan även välja hemleverans. Enkelt, tryggt och fullständigt lagligt.