HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Kändisarna finns i Verner & Verners monter

Klicka på pilen för att läsa mer

Verner & Verner är en populär monter har vi förstått när vi gått runt på mässan och intervjuat folk. Mathias Pihlblad demonstrerar Globalknivar och den på mässan mycket poulära Ottsjökocken visar hur man gör ”stampad vitkål”

Ottsjökocken Lars-Göran Larsson driver sommartid Lönnkrogen i Ystad. Resten av året åker han runt på olika mässor och charmar publiken.
– Han har en otrolig effekt på damer, intygar Lotta Törnstrand på Verner & Verner.

Något som besannas så fort ”matshowen” sätter igång och damerna börjar flockas. ”Sveriges roligaste kock” har han också kallats, Lars-Göran Larsson.

Förutom Ottsjökocken finns ännu en kändis i Verner & Verner montern, nämligen Årets Kock Mattias Pihlblad. Tillsammans med Globals agent i Sverige visar han hur en Globalkniv hanteras av en mästare.

Om man inte är intresserad av kändisar eller knivar kan man passa på att smaka Nisses äppelpaj från företaget Bolaget eller passa på att köpa hans äppelsvarv eller mjölkskummare.

Fyra tjejer från Verner & Verner står också i montern och säljer köksredskap av olika slag. Har du inte lust att handla köksredskap under mässan kan du istället titta in i någon av franchisekedjans 26 butiker runt om i Sverige.

Verner & Verner hittar du i monter C04:31

Text: Jenny Sandström
Foto: Örs Gubás