HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Julklappströja

Klicka på pilen för att läsa mer

Mjuka paket kan också vara roliga! Visst, innehåller de en kliande hemstickad rödbrun ylletröja med lite olika långa ärmar så är de kanske inte är så skojiga att få, men vi har ordnat flera alternativa julklappströjor!

Kolla in våra After Ski-tröjor till exempel! Utmärkta julklappar såväl till den ihärdiga skidortsfestaren som till den som åker hårt i backen och vill lämna en ironisk kommentar till partygänget.

DrinktröjorGillar du drinkar? Skulle tro det, men om du tyvärr verkar det fortfarande finnas alltför många bartenders som inte har begripit sig på drinkblandandets svåra konst.

Hjälp dem på traven! Ta på dig din favoritdrink när du går ut nästa gång. Vi har samlat flera av våra favoriter på www.cafepress.com/drinkalizer. En bra översikt över alla tillgängliga drinktröjor, på både svenska och engelska hittar du på www.drinkalizer.com/t-shirts/

Julrabatt med kupongkod CPFESTIVE
Japp! Det är sant! Cafépress är en amerikansk idé, och amerikaner älskar kupongrabatter. Om du handlar för mer än 50 US$ får du 10 US$ rabatt (nästan hela frakten) genom att ange kupongkod CPFESTIVE när det är dags att avsluta köpet.
(Kupongerbjudandet gäller till och med den 20:e december.)