HEM

En glimt av Alsace…

Klicka på pilen för att läsa mer.

Det nya numret (#2/08) av pdf-tidningen alsace har kommit!

Jean-Louis Vézien berättar:
– Det är ett stort nöje att få bjuda in alla vinälskare till Alsace vinfestival i Stockholm och Göteborg. I år har en av våra främsta kockar från regionen varit på besök i Stockholm för att inspirera de deltagande restaurangerna. Vi hoppas att de kan få med lite extra alsassisk mat på menyerna.
Och fortsätter:
– Under de två första veckorna i juni har du chansen att prova ett spektrum av våra vita viner till restaurangernas specialkomponerade menyer. På många restauranger serveras redan ett brett sortiment från våra producenter, men under dessa två veckor blir det ett extra fokus.
Längre in i tidningen hittar du listan på de deltagande restaurangerna. I detta nummer kan vi också stolt presentera årets vinskörd, som kommer att gå till historien som en mycket lyckad årgång för samtliga druvor. Det är något för våra vinälskande vänner i Sverige att se fram emot.

Ladda ner tidningen här

Vinguiden.com

Så här beställer du vin

Välj ditt vin och klicka Beställ. Vinet läggs i en varukorg hos Systembolaget, där du slutför beställningen. Du väljer i vilken butik du vill hämta och betala dina viner. Du kan även välja hemleverans. Enkelt, tryggt och fullständigt lagligt.