HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Det finns spisar, och så finns det SPISAR

Klicka på pilen för att läsa mer

När vi renoverat köket och gjort det till hemmets centrum, men ändå känner att det är någonting som fattas. Då kan det vara dags att se om inte en spis med extra allt kan vara just den detalj som gör kulisserna lättare att utspela livets teater mot.

AGA öppnar sin andra butik i Sverige, denna gång i Göteborg. Samtidigt lanserar företaget flera nyheter, bland annat en helt ny spismodell – AGA Masterchef. Precis som i den befintliga butiken i Stockholm kommer matdemonstrationer att arrangeras i Göteborg för intresserade konsumenter som vill uppleva tillagad mat av högsta kvalitet.

AGA erbjuder ett brett sortiment av exklusiva spisar i flera olika storlekar, färger och även val av bränsle som gas, fotogen, ved och olja.

– I Sverige är intresset för AGA högt då svenskar generellt gillar matlagning och uppskattar design och kvalitet. Dessutom är AGA en svensk uppfinning. Tack vare vårt breda sortiment finns något för de flesta behov och köksstilar. Vi öppnar nu i Göteborg då det är viktigt att finnas nära konsumenterna och ge dem möjlighet att uppleva en äkta AGA för att förstå dess höga kvalitet och fantastiska smakresultat, säger Alberto Cisneros, VD för IGF, generalagent för AGA i Skandinavien.

Masterchef – ny spis från AGA
Masterchef är en ny kvalitativ spis som skiljer sig i designen jämfört med andra AGA-spisar. Formen kännetecknas av strama och enkla linjer, men precis som alla AGAs spisar är Masterchef tillverkad för att hålla i generationer framöver. Med Masterchef är det bara fantasin som sätter gränser för matlagningen, då spisen är utrustad med fem gasspisar och fyra ugnar som kompletterar varandra. Masterchef kan därför användas för flera olika sorters matlagning på en och samma gång. En av de mindre ugnarna är en snabbuppvärmd grill-ugn och den andra mindre ugnen är en varmluftsugn som är perfekt då man vill hålla färdiga rätter varma eller för att värma tallrikar. Spisen finns tillgänglig i fem olika färger: svart, crème, silver, grön och röd. Cirkapris: 59 500 kronor.

Text Magnus Bergquist
Källa Star PR