HEM

Whiskyn går i hamn

Sjömän har i alla tider unnat sig en stärkande whisky. För att hylla denna starka relation lanseras nu Anchor, en högkvalitativ maltdryck med smak av frukt och rök.

Det är Edrington Sweden som introducerar denna nya whisky, exklusivt framtagen för Systembolaget och den svenske konsumenten.

Drycken är betecknad blended malt, ett namn som ges till väl utvalda flaskor bestående av mältat korn. I härvan av olika titlar är den lätt att blanda ihop med blended whisky, vilken skiljer sig genom att innehålla både grain och single malt. Anchor är en aromatisk dryck med doft av honung, päron, russin och rök. Dessa toner återkommer även i smak, tillsammans med en nyans av muskotnöt.

Mycket whisky för ett lågt pris

Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra svenska konsumenter en högkvalitativ maltwhisky som verkligen är mycket whisky för prislappen. Det faktum att Anchor är speciellt framtagen för Sverige och Systembolaget på vårt initiativ är såklart extra roligt, säger Johanna Malmgren, Brand Manager för samtliga av Edringtons varumärken i Sverige.

Från 1/3-2017 finns whiskyn i Systembolagets sortiment, där den har artikelnummer 407 och kostar 319 kronor.