HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Veckans drink: Jägermeister Scharf Mule

Jägermeister Scharf baseras på samma 56 ingredienser som Jägermeister men har boostats med ingefära och galangal och balanserats om för att skapa en helt ny, unik och intensiv karaktär.

Scharf är tyska för skarp/ het; ett namn som Jägermeister Scharf utan tvekan lever upp till. Med en explosion av smaker och sin intensiva karaktär är Jägermeister Scharf en upphottad version av originalet.

Förutom en rejäl ingefärskick finns också toner av citrus, chili, kryddor och sötma. I bakgrunden kommer den klassiska Jägermeistern fram med apelsinskal, kardemumma och anis i en balanserad bitterhet. Jägermeister Scharf triumferar med en unik smakupplevelse och en intensiv karaktär som inte följer strömmen; Medioker har aldrig varit Jägermeisters melodi.

Jägermeister Scharf skall serveras som en iskall shot eller gärna i drinkar. För det är i mötet mellan det iskalla och ingefärans hetta som magin skapas. Eller som Jägermeister själva uttrycker det – Never before has a shot so hot been this freezing cold.

Kryddig, söt smak med hetta, inslag av apelsinskal, torkade örter, kanel, ingefära och vanilj.
700 ml - 33% - Sockerhalt 12.1 g per 100 ml
297 kr

Jägermeister Scharf Mule

Innehåll:
Jägermeister Scharf
Limejuice
Ginger Beer
Garnera med lime

Gör såhär:
1. Fyll ett ”longdrink”-glas med is.
2. Häll på ca 5 cl Jägermeister Scharf.
3. Pressa i lite limejuice.
3. Fyll upp med en god Ginger Beer.
4. Garnera med lime.
5. Servera!


Monica Åhlund