HEM

Aktuellt

Välkommen till Flaskjakten 2022

Under juni och juli kommer vi på Vinguiden att gömma animerade flaskor på delar av vår sajt. Om du hittar en flaska har du chansen att vinna fina priser! Så signa upp dig till våra nyhetsbrev om du inte gjort det än. Lycka till!

För att hitta flaskorna, gör så här:

1. Öppna era e-post och klicka på ”Läs mer”-knappen som finns i alla våra mejl med vintips eller recept.
2. Sedan kan jakten börja! Leta efter någon av flaskorna ovan på den sida du kommer till.
3. När du ser en flaska i bild – klicka på den för att vara med och tävla.

Ju fler flaskor du fångar, desto större vinstchans har du. Så håll utkik i så många av våra mejl som möjligt!
Men kom ihåg, det är inte alla dagar som flaskorna är på rymmen.

Vinnarna presenteras här den 8:e augusti.

Läs mer om våra sponsorer & priser nedan:

Wineandbarrels:

Wineandbarrels startades 2008, efter att grundaren Jakob Dau hade rest runt i Europa för att hitta leverantörer av vinfat till sin familjs vingård på Langeland. Eftersom efterfrågan på vintunnor var, och fortfarande är stor, såg Jacob en affärsmöjlighet och idén till Wineandbarrels föddes. Sortimentet, som tidigare endast innehöll vin och tunnor, utvidgades till att bli ett brett sortiment av produkter för vinlagring. vinförvaring, vinkällarinredning, vinglas och många andra tillbehör till vin.

Pris i tävlingen: Vinkylen ”CaveCool Affection Jargon, 46 flaskor – 2 zon” – En av Wineandbarrels absoluta bästäljare (värde 10.995 kr)
Till deras hemsida: Wineandbarrels

Vinkällan:

Vinkällan- en skola för alla. Vårt motto är riktigt bra pedagogik och en familjär känsla där alla trivs. En roligare skola med andra ord, utan att på något sätt tumma på kraven på en riktigt bra och gedigen utbildning. Vinkällan är Nordens största sommelierskola och finns på plats i flera olika städer i både Sverige och Danmark.
Oavsett om du är en nyfiken vinälskare eller har ambitioner att arbeta internationellt inom mat och- dryckesbranschen har vi kursen för dig!

Pris i tävlingen: Endagskurs ”En heldag i vinets tecken” – man kan välja att gå kursen i Göteborg eller Stockholm (värde 2.250 kr)
Till deras hemsida: Vinkällan

Tallink:

Åk på en härlig sommarkryssning i DeLuxe-hytt och njut av magisk havsutsikt, god mat, shopping och sprakande underhållning. Allt under samma tak! Upptäck charmiga Helsingfors, mysiga Tallinn eller njut av en 23-timmarskryssning till Åbo där resan är målet. Välkommen ombord på sommarens skönaste minisemester.

Pris i tävlingen: En valfri kryssning i DeLuxe-hytt.
Till deras hemsida: Tallink Silja

Högberga vinfabrik:

Vi producerar kvalitetsviner på toscanska druvor i Sverige. Sedan 2004 handskördar vi själva druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot och Sangiovese på två utvalda ekologiska gårdar i Maremma vid den toscanska västkusten. 10 000 kg druvor fraktas sedan i tre dygn med reglerad kyla. Vinifieringen och ekfatslagring sker i vår vinfabrik på Lidingö, Stockholm. Vi producerar röda viner, roséviner, Passito och blåbärsvin samt Grappa under namnet ”SPRIT” tillsammans med Tevsjö Destilleri.

Pris i tävlingen: Vinmakare för en dag – för dig och din vän. Skapa ditt eget vin och hämta ut på Systembolaget (värde 1 190 kr)
Till deras hemsida: Högberga vinfabrik

Barkarby hotel:

4-stjärniga Welcome Hotel har glatt affärs- och privatresenärer i Barkarby, Järfälla i över 30 år. Byggt år 1985 och totalrenoverat under 2016 drivs hotellet tillsammans med intilliggande Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest. 2019 byggdes Welcome SPA som sätter en guldkant på vistelsen.

Pris i tävlingen: Presentkort på övernattning i Superior-rum med frukost och spaentré (värde från 1 165 kr).
Till deras hemsida: Welcome hotel

Taysta:

Vi organiserar högkvalitativa mat- och dryckesevent med högt omdöme av tidigare deltagare. Taysta består av en grupp passionerade och personliga sommelierer, kockar, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag.

Pris i tävlingen: Ett presentkort på Taysta.se värde 1 000 sek.
Till deras hemsida: Taysta

Riedel:

Vi på Sundqvist vill sätta guldkant på tiden i köket, både för proffset och amatörkocken. I vår portfölj finns marknadens främsta varumärken inom köksredskap, däribland Global, Riedel och Scanpan.

Pris i tävlingen: 2 st Veloce Vinglas Cabernet Sauvignon.
Veloce är Riedels senaste glasserie. De vackra vinglasen utmärker sig med en smal, hög stam och en diamantformad kupa i tunn kristall. (värde 699 kr)

Till deras hemsida: Riedel


Monica Åhlund