HEM

Vad vore huvudstaden utan Sveriges första Veuve Clicquot Pop-Up Store?

Den 5 maj, i tisdags alltså, slog Sveriges första Veuve Clicquot Pop-Up Store upp dörrarna till sin champagnebar på Mäster Samuelsgatan, i Biblioteksstan i Stockholm. Pop-Up butikens två plan bjuder in till glatt umgänge, goda drycker och mat samt möjligheten att prova på Veuve Clicquots bubblande utbud fram till den 27 maj.

 

RC_LVMH_VCP Pop Up Stockholm 2015_CM1_7046_låg

 

”Vi vill välkomna alla som uppskattar god dryck och mat. På fredagar och lördagar är det möjligt att prova på våra exklusiva vintagechampagner på glas. Menyn från Wienercaféet är skapad för att passa med våra champagner. Jag hoppas att vi kommer bjuda våra gäster på nya smakupplevelser och att de ska trivas här” säger Jennifer Bonde, Brand Manager Veuve Clicquot.

 

Pop-Up butiken invid Biblioteksgatan, i Stockholms främsta shoppingdistrikt, erbjuder kall champagne och franska smårätter från den välkända grannen, nämligen Wienercaféet. Bara blotta tanken på att sitta och knapra kanapéer i en unik, gul Veuve Clicquot-värld, gjorde att jag kände mig tvungen till att få till ett besök ASAP. Den härliga miljön är perfekt för en kontinental lunch- eller middagsupplevelse. Vill man lyxa till det lite extra kan man boka butikens övre plan för till exempel afterwork, mingel eller champagneprovningar. I butiken säljs även exklusiva kvalitetsprodukter för hem och fritid i Veuve Clicquots karaktäristiska gula färg.

Champagne har väl alltid varit poppis, men jag tycker mig se trendenser på sistone som visar på att 2015 är bubblets år (och surölets, men det hör inte hit). Hur som helst, jag bara älskar hela konceptet och hoppas på att få se fler liknande Pop-Ups under sommaren på andra platser i vårt avlånga land.  Jag måste erkänna att jag inte är helt främmande för tanken på att gunga mig igenom sommaren i en hängmatta à la Gula Änkan. But first, let me have a glass of champagne.

 

RC_LVMH_VCP Pop Up Stockholm 2015_CM1_6945_låg

RC_LVMH_VCP Pop Up Stockholm 2015_CM1_6897_låg

_______________________

Veuve Clicquot Pop-Up Store, Mäster Samuelsgatan 5, Stockholm.
Öppettider den 5 maj – 27 maj 2015:
Tisdag – fredag 11:00 till 20:00
Lördag 11:00 till 18:00
Söndag 12:00 till 16:00

Privata bokningar kan göras direkt i Pop-Up Store eller via Jennifer Bonde, Moët Hennessy,
e-post: jbonde@moet-hennessy.com

Klicka för att dela på facebook