HEM

Sveriges mest älskade tomte i ny smak!

Det är bara början av oktober men redan nu börjar man tänka på julen, iallafall ute i butikerna. Jag vet inte vad ni äter på julen, men rent generellt känns inte frukt som det mest förekommande i folks skafferier under denna högtid. Däremot är ju faktiskt både apelsiner och clementiner något som förknippas med jul, iallafall enligt mig. Något som däremot finns hemma hos de flesta är en, eller flera, påsar Juleskum! Visste ni att under 2014 såldes hela 1 320 ton Juleskum vilket motsvarar ofattbara 213 miljoner Juleskum-nissar! På jul äter man alltså clementiner och skumgodis som ser ut som tomtar. I år satsar Cloetta därför på att lansera Juleskum Clementin.

”I år hyllar vi en smak som många associerar med julen”, säger Annika Lundgren, Brand Marketing Manager. ”Den härliga doften av fruktiga clementiner är synonym med jul för många människor. En annan julfavorit är Juleskum och därför känns det som ett perfekt koncept att kombinera dessa två.”

Juleskum lanserades första gången på 1960-talet. Utöver de klassiska produkterna Juleskum Original och Juleskum Doppat, har det blivit en tradition för Cloetta att inför varje jul släppa ett årgångsskum med en ny och spännande smak. Idén väcktes 2010 då Cloetta Polka förgyllde julfirandet i många svenska hem, och sedan dess har smakerna Knäck, Vinteräpple och Pepparkaka gästspelat.

Källa

Klicka för att dela på facebook