HEM

Sugen på asiatiska tacos? – EAT introducerar EAT BAO

eatbao_large

Street food-trenden fortsätter att växa och såväl nya, mer upphottade varianter av tacos (inte den klassiska svenska sorten) fortsätter att komma till Sverige och nu är det dags att säga hej till den asiatiska varianten – Gua Bao. Inför sommaren introducerar Restaurang EAT i Stockholm en nyhet på terrassen-EAT BAO. Den 4 juni öppnar EAT BAO och ute i EAT Garden serveras baos och milkshakes.

En bao består av ångkokt bröd som serveras med olika fyllningar. Milkshakes med asiatiska smaker serveras till. Gua baos har sitt ursprung i Taiwan. EAT har serverat baos ett bra tag nu vilket varit mycket uppskattat av gästerna. I EAT BAO kommer man servera en varierad meny med baos, milkshakes och sidorätter.

”Nu blir det spännande att öppna ett renodlat bao-ställe i vår oas i sommar-Stockholm”, säger Henrik Norström, kreativ ledare på EAT.

EAT BAO har öppet onsdag till lördag 17-01 och hittas i EAT Garden utanför Market.

Källa: Mynewsdesk

Klicka för att dela på facebook

Så här beställer du vin

Välj ditt vin och klicka Beställ. Vinet läggs i en varukorg hos Systembolaget, där du slutför beställningen. Du väljer i vilken butik du vill hämta och betala dina viner. Du kan även välja hemleverans. Enkelt, tryggt och fullständigt lagligt.