HEM

Sommarmingel på The Winery Hotel

Mitten av maj tyckte Vinguiden.com kändes som en väl vald stund att fira in sommaren! Det gjordes i sällskap av 100 inbjudna VIP-gäster som bildade kö till The Winery Hotel på lördagseftermiddagen. Succén var ett faktum och vi vill passa på att tacka alla som kom, sniffade, snurrade och minglade i trevlig miljö och gott sällskap!

Platsen för eventet var Solna och det unika vinhotellet The Winery Hotel, där målet är att utvecklas till vinets samlingspunkt i alla avseenden och att erbjuda allt som rör vin i en behaglig hotellmiljö. Det målet uppnåddes definitivt under vårt sommarmingel, där våra vänner fick provsmaka viner i tre kulörer från Terreno samt husets egna röda vin Winery Red. Det serverades italienskt tilltugg och välkomsttalet hölls av Michael Anderquim, som även gav mikrofonen till vår vd Magnus Bergqvist. Guiden David Ejnar höll inspirerande turer i hotellets vineri, där man kan följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Självklart lämnade ingen hotellet utan goodiebag – och Veckans Klonk-tröja!

Än en gång – tack ni som kom! Och ni som inte fick plats den här gången, håll utkik efter kommande event och inbjudningar …

Event-sommelier-collage-686

Event-Marcus-Robin-David-686

Event-mingel-686

Event-gruppbild2-686

Event-vineriet-686

Event-Terreno-686

Event-Robin-goodiebags-686

Klicka för att dela på facebook

Vinguiden
tipsar