HEM

Pontus in the Air

Krögaren Pontus Frithiof öppnar ny restaurang på Arlanda – Pontus in the Air. Från och med april kommer flygresenärerna på terminal 5 att erbjudas förstklassig mat, dryck och hög service, signerad Pontus.

Pontus Frithiof började sin krogkarriär som 24-åring på Eriks i Gamla Stan. Sedan har det bara rullat på med Pontus in the Green House, Pontus by the Sea, Pontus!, Pontus in the Park och Burger & Lobster med mera. Nu tar samme Pontus klivet in på Arlanda och terminal 5, där han tänker bjuda på ”ett nytt kvalitetsalternativ med stark personlighet”.

– Pontus in the Air är ett väldigt spännande projekt som inte liknar något annat som finns på Arlanda idag. Vår önskan är att resenärerna i framtiden alltid väljer att börja sin resa hos oss med frukost, lunch, middag eller ett glas i barerna. Vårt mål och förhoppning är erbjuda något för alla och bli den bästa flygplatsrestaurangen i Europa, säger Pontus Frithiof.

Pontus in the Air blir den första restaurangen på Arlanda terminal 5 med ett eget produktionskök, där allt tillagas från grunden. Restaurangen rymmer tre delar med tre olika koncept som kompletterar varandra. Den gemensamma nämnaren är förstklassig mat och dryck och snabb service som erbjuder något för alla plånböcker. Det blir också stort fokus på vin och restaurangen kommer att ha två barer.

På bilden: Pontus Frithiof och chefssommelier/delägare Mario E Moroni

Klicka för att dela på facebook