HEM

Paradiset i centrala Stockholm

Sveriges första pop up-butik för matvaror öppnar snart i Stockholm. Det är Paradiset som innan sommaren slår upp portarna till sin andra butik med marknadens bredaste ekologiska utbud.

Paradiset finns än så länge bara på Södermalm i Stockholm, där den med sina 1 600 kvadratmeter på två plan är störst i Skandinavien av sitt slag. Butiken är nästan som en vanlig livsmedelsbutik, men med ett ovanligt gott utbud. Vad du än väljer från hyllan eller disken – frukt, fisk, hudkräm eller diskmedel – så vet du att ursprunget är naturligt och hållbart.

Om några månader får fler stockholmare möjligheten att handla hälsosam och hållbar mat i en “one stop shop”, i korsningen Mäster Samuelsgatan och Regeringsgatan. Butiken blir nästan 1 200 kvadratmeter stor och kommer att fokusera på färskvaror i huvudsak. Det kommer även att finnas möjlighet att äta och fika i butiken.

– Läget kan inte bli bättre och med 800 parkeringsplatser tvärs över gatan blir det även lätt att göra sin veckohandling. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare, har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer, säger Johannes Cullberg, Paradisets grundare och vd.

Prisat koncept
Paradiset vann årets Fast Food Awards i Malmö i kategorin Årets Hjärta. Juryns motivering till Paradisets seger: “Man behöver inte vara religiös för att tycka att man hamnat helt rätt, särskilt om man som kund gillar att vinnaren tagit sitt naturliga och hållbara koncept hela vägen. Här finns inga kompromisser”.

Paradiset vann även priset Årets Ekobutik på Grand Hotel. Nominering lyder: ”Till en butik som arbetar med att aktivt öka tillgängligheten, exponeringen och försäljningen av svenska och närodlade ekologiska frukter och grönsaker och därmed bidragit till att öka intresset från konsumenten och öka efterfrågan på ekologiska produkter”.

Paradiset-3-686

Klicka för att dela på facebook