HEM

Massor av nyheter på Vinguiden under 2018

Under 2018 gör vi på Vinguiden en veritabel storsatsning och presenterar flera nya spännande programpunkter. Både webb-TV, podd och massor av nya texter kommer att läggas ut kontinuerligt på sajten. Och vi testar fler viner än någonsin.

Inför stundande 2018 har vi gnuggat geniknölarna och kommer under hela året att presentera en rad nya programinslag. Det handlar om både webb-TV, Facebook, Instagram, podd och textmaterial.

Vad sägs om en serie spännande vin- och matmatchningsprogram med en av Sveriges mest tongivande kockar, Fredagskocken Mattias Larsson? Eller temasidor där vi samlar allt skrivet material i olika teman, som vi dessutom kompletterar med nytt material och massor av nya vintips? Först ut i januari är Spanien, därefter kommer Italien och så kör vi Chardonnay i mars. Sedan följer massor av andra spännande teman.

När det gäller podcasts blir det ännu fler avsnitt av Ett bord för två med Vinguidens Michael Anderquim som uppskattad, närmast legendarisk värd. Visste du…-serien fortsätter och fördjupas och så gör vi flera reportageresor redan under våren, som blir till webb-TV, poddar, en rad spännande reportage och inslag på Facebook.

Facebook blir något av ett nytt kapitel under 2018 för Vinguiden. Flera nya kul program kommer att läggas ut. Det handlar om vinrekommendationer, funderingar kring vinets vara eller icke vara och härliga fredagstips med bubbel i fokus.

Vi ökar även antalet skrivna vintips och provar ännu flitigare, både småpartier och nyheter på Systembolaget, men vi ökar även takten på våra egna provningar, där månadsteman ska få ta stor plats.

Under hela året kommer vi att ha fler Master Classes med väl valda ämnen – aktuella, intressanta, klassiska och lite överraskande. Vi utökar dessutom antalet mingel tillsammans med vår samarbetspartner The Winery Hotel.

Och det kommer mer, mycket mer. Vi varken kan eller vill avslöja allt, men vi kan med en stor portion ödmjukhet åtminstone säga att 2018 kommer att bli Vinguidens allra största år hittills. På alla fronter. Klart du inte vill missa det.