HEM

Maison Mumm rekryterar Bolt

Usain ”Lightning” Bolt är friidrottaren som efter sommar-OS 2016 kammat hem inte mindre än nio OS-guld och tio VM-guld – och utöver det innehar världsrekorden på 100 meter (9,58) och 200 meter (19,19). Usain Bolt är, tillsammans med Carl Lewis, tidernas främste kortdistanslöpare. Nu är han dessutom CEO på Maison Mumm i Champagne!

En av världens mest dekorerade atleter tar sig an ett av sina mest spännande uppdrag någonsin – som utnämnd Chief Entertainment Officer, CEO, på Maison Mumm i Champagne. I en presentationsvideo, där han berättar om sitt nya uppdrag, gör han det oväntade och sabrerar en flaska Mumm Grand Cordon med en av sina många guldmedaljer.

Se presentationsvideon här!

Anything is possible …

I sin nytillträdda roll kommer Usain med nya, unika och vågade idéer se till att Mumm finns på plats där det firas och njuts med den energi, intensitet och fräschhet som Mumm står för. Hans roll som CEO är ny för Maison Mumm och Usain är en värdig ambassadör som med sina personliga motton ”Anything is possible; I don’t think limits” lierar sig perfekt med Maison Mumm’s egna motton ”Dare. Win. Celebrate”.

Bolt-Usain_Bolt_new_Mumm-686

– Jag är hedrad över att ta mig an rollen som CEO för Maison Mumm, att få visa världen vad det innebär att fira och underhålla på ett mer utmanade sätt, säger Usain Bolt. Mitt första och största uppdrag kommer att vara att förvalta och förädla Mumm´s idé om att fira segrar på fantastiska sätt. Nu höjer jag mitt glas tillsammans med alla fans runt om i världen!

Mumm har under lång tid satt kvalitet främst och är idag Frankrikes största champagnemärke. Nu siktar Maison Mumm mot den amerikanska marknaden och har som mål att även där nå plats nummer ett.

Bolt-Champagne_Mumm_Grand_Cordon-686


Vinguiden
tipsar